Panowie to w końcu jak z tym malowanie doszliście jakie kolory i ile razy bo ja czytając się pogubiłem niby 2 a jednak 3 malowania cholerka trudny temat ale do "dogadania" :D:D:D :P:P:P
Panowie to w końcu jak z tym malowanie doszliście jakie kolory i ile razy bo ja czytając się pogubiłem niby 2 a jednak 3 malowania cholerka trudny temat ale do "dogadania" :D:D:D :P:P:P
Nawet jak auto jest OK to podejzewam, że jak przyjedzie klient i obleci ja miernikiem i braknie mu skali po tych "X" warstwach lakieru, to będzie miał sporą rozkminkę co się z tym autem działo. Tłumaczenie, że kolejni właściciele nie mogli się zdecydować jaki kolor wybrać może nie wystarczyć, większość pewnie uzna że ładny ulep jakich nie brakuje.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Po tym temacie auto raczej nie do sprzedania. Chyba, że znajomy znajomemu... Alpina - to już powoli robi się nadużycie.
hehe ale was żal za dupe sciska, bo ktos przemalowas sobie auto to juz ulep.... przyjde kiedys na zlot z miernikiem to zobczymy komu zabraknie skali,
xaser, auto bylo raz pomalowane na czerwono, pozniej na niebiesko, to tyle
tuczi a ogłoszeniodawca o niczym nie zapomnial, jesdt telefon wiec mozna dzwonic i przyjechac i obejzeć, nikt nie ukrywał,
Bezi niestety nie masz racji :)
Widziałem to auto na spocie 7er w augustowie zanim dołączyłeś do klubu 7er. Tu masz link do krótkiego filmu z tego właśnie spotkania https://www.youtube.com/watch?v=OC7nkFUVAsA.
Auto było ori zielone takie właśnie jak na filmie. Potem Łukasz vel Neuf przemalował ją na czerwono a potem niebieski. Nie były nigdy dwa razy niebieska.
Na zlocie w sulejowie 2009r również była zielona. Dopiero przed V zlotem pomalował ją na czerwono i na tym zlocie byłem z nim i z sylwiek7 na dniu otwartym. Pamiętam że została pod blokiem u Sylwka a na dzień otwarty pojechaliśmy Sylwkową 740i.
Szkoda że wpadł na taki pomysł czerwonego auta bo przed malowaniem z tego co pamiętam wyglądała na prawdę dobrze i zdrowo.
Nie mam najmniejszego powodu do żalu, stwierdzam po prostu fakt, jak większość ludzi podchodzi do takich spraw.
Widzę, że strasznie cierpi twoja duma jak ktoś komentuje auto które znasz i przy którym pewnie coś robiłeś. Skoro jest wszystko OK to po co się tak spinasz ? Olej temat i będziesz zdrowszy.....
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Dzuda pewnie masz rację.
Myślałęm że kolejność kolorów była : niebieski, zielony,czerwony, niebieski.
Mogłem się mylić. Wiedzę czerpałem z profilu Łukasza na fejsie.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."