Faktycznie już ma wszystko w b.dobrym stanie ;)
Faktycznie już ma wszystko w b.dobrym stanie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Widziałem szczegółowe zdjęcia tego auta. Jak doliczysz sobie wszystkie poprawki blacharsko-lakiernicze, może jakieś niespodzianki które wyjdą + opłaty, to z dobrej ceny zrobi się przeciętna cena albo nawet mierna cena.
No ale to nie zmienia faktu, że na pewno nabywcę znajdzie.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Dajce sobie spokój z E32 po 92r ....
A dlaczego? E32 po 92.r. to auto w miarę nadające się nawet do codziennej jazdy.
Po lifcie była inna skóra, miększa i przyjemniejsza w dotyku, ale to jest na plus. Beny, co Twoim zdaniem jest nie tak z poliftowymi e32?
Skrzynia adaptacyjna, ucząca się stylu jazdy, była po 92.r, przynajmniej ja taką miałem w 750 :)
Spadek jakości mówiąc krótko.
Najbardziej odczuwalny w kwestii blacharki. Poliftowe e32 ma problem z korozją, dotyczy to nawet najbardziej zadbanych egzemplarzy.
Było tu na forum nawet kilka przypadków takich aut, bardzo zadbanych i doinwsetowanych, ale gnijących tak że się z nich sypało.
Odnośnie jednego takiego polifta zrobiła się nawet karczemna awantura odnośnie korozji, mimo że nigdy nie był rozbity ani nawet malowany.
Czarne e32 w benzynie!
Jakoś mi nic nie gnije na potęgę