Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 74

Wątek: e32 750il

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 550i V12
    Nie siedze na forum 24h na dobe.
    Sprzedajacy ogolnie mowi prawde przez telefon. Zapomnial tylko wspomniec o tym ze probowal ja robic u lokalnego mechanika. Mechanik podmienial sterowniki silnika, grzebal rowniez cos przy EML. Nic nie pomoglo. Niby zainteresowanie spore, prawie sprzedana była w czwartek tydzein temu, a dalej wisi na allegro. Auto ma do wymiany nadkole LP, wgniecione PT drzwi, rdze na progu za drzwiami LT i jakies przebarwienie na PT cwiartce. Na lampie LT jakies gowno naklejone, nie wiem czy da sie to zmyc. Zderzak tez do malowania. Troche przycierek na lakierze.Nie dziala ktoras szyba i brakuje paru ********k np oprawki na spryski lamp lewe, zaslepki w zderzaku itd. Wnetrze niby ladne, ale na foto widac jakies przebarwienie na fotelu pasazera.
    Ogolnie auto cale do malowania i ogolnego dopieszczenia.

Fotki mam na mejlu i nie chce mi sie ich tutaj wrzucac.

Kazdy wielce zainteresowany, ale zeby zaplacic komus za obejrzenie to juz sie nikomu niechcialo.
    Ostatnio edytowane przez Mystic888 ; 06-09-2014 o 00:30

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Mystic888 Zobacz posta
    Fotki mam na mejlu i nie chce mi sie ich tutaj wrzucac.

Kazdy wielce zainteresowany, ale zeby zaplacic komus za obejrzenie to juz sie nikomu niechcialo.

To nie odpowiadaj następnym razem.Zaoszczędzisz sobie wiele swojego cennego czasu.Jest przecież na wagę złota...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 550i V12
    Dokladnie tak.
    Zreszta kazdy moze dostac od sprzedajacego fotki na mejla, ale to trzeba zadzwonic...

Zaawansowany Użytkownik Awatar S1 POLAK
    BMW
    Było e36 320is,e46 320i ,jest e38 735i automat ;)
    735i z Hildesheim-Niemcy,Ja z Cięciny-Powiat Żywiecki
    Blog
    7
    Najlepsze decyzje w życiu podejmujemy z pozycjii serca ,a w głowie to jest tylko czysta kalkulacja , tam albo sie opłaca albo sie nie opłaca.
    Tylko że jak wnuki zapytają; dziadku marzyłeś zawsze o e32 750il ,
    dziadek na to ;tak
    wnuki ; to dlaczego sobie nie kupiłeś
    dziadek; a bo (np.)babcia nie pozwoliła ;((
    smutne jest w naszym życiu to ze żako otaczają nas ludzie którzy popchną nas i powiedzą "zrób", "nie bij piany"

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Mystic, podaj na PW numer konta, sumienie nie pozwala mi tak Cię zostawić bez grosza. Mówię serio. Dałem na orkiestrę, dam i na Ciebie.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Mystic, podaj na PW numer konta, sumienie nie pozwala mi tak Cię zostawić bez grosza. Mówię serio. Dałem na orkiestrę, dam i na Ciebie.
    Martynka, masz u mnie piwo albo nawet 2 przy najbliższej okazji :D

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    No dobrze, dla przeciwwagi napiszę że czarne 750iL należało najpierw do znajomego forumowicza o nicku Toslink z Krakowa, który je znalazł, uruchomił po długim postoju gdzieś gdzie było schowane i faktycznie posiadał jako auto weekendowe. Pozbywał się jakieś 4 lata temu, może więcej, kupił je wtedy Tomcad.

Ostatni raz jak widziałem się z poprzednim właścicielem - który kilkakrotnie otrzymał ode mnie zupełnie za free kilka gratów, było to całkiem fajne e32 bez większych problemów. Blacharsko trzymało się dość dobrze, miało zadbany i kompletny środek z miękką i nie zniszczoną skórą, bez przetarć i rozdarć.

Tamten właściciel traktował je w godny sposób, nie było z nią większych problemów technicznych, jednak w końcu postanowił się poddać przez spalanie.

Resztę pewnie można się dopytać na forum, kolejny właściciel był tutejszym VIPem.

Z ciekawszych rzeczy auto miało dość niespotykany VIN, pomijający całe wyposażenie z jakąś adnotacją na jakąś inną konfigurację, nie pamiętam co to było, eksport albo wypożyczalnia, generalnie było to prawie 5 lat temu więc nie pamiętam.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Beny
    BMW
    E32 750i - F10 535D
    Blog
    1
    Widze ze temat się rozwinął .... no bylem ogladać w krk, piekny zamek na wawelu :-)

Gość przyjechał, bęatą, z daleka fajnie wygladała, no pogawędka i jedziemy pod dom własciciela oglądać,silnik dobrze chodzi, ładnie reaguje na gaz, nie faluje, rowno pracuje, m70 przedliftowe w bdb stanie. Blacharka już gorzej, nie mierzyłem grubości lakieru, wygląda na ładny, polerka dobra pasta i wosk, jak nowe ;]

Wady
    poci się od spodu uszczelka od miski skrzyni
    wahacze lewe i prawe mają luz
    przydałoby się wymienić już klocki i tarcze na przodzie(wiadomo kosztowna sprawa)
    problem z asc, niby działa ale na desce nie reaguje lampka, to co umnie
    lewa tylna szyba z rocznika 1987 a auto z 1990
    skóry do prania, przejechalem chusteczka z naturalnym ph i czarnidlo na skorach, wlasciciel uparl sie ze czyste :D
    Zalety
    Polecam zamek na wawelu w krk :-)
    M70 bdb chodzi 9/10 z uwagi że ktoś pokleil przy przepustnicach silikon, zamiast uszczelek wstawić
    Blacharka

Po za tym mechanike trzeba ogarnąc i detailing żeby bylo cacy... czyli chyba jade po tą do Koszalina, ale zeby nie zapeszac nic nie gwarantuje.

Lepszy golas za 6 kafla, niż wypchane w bajery iL po 1993 z odpadającą blacharką haha :-)

Pozdro :)
    Ostatnio edytowane przez Beny ; 07-09-2014 o 09:13

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    Kolego Beny chyba nie ten samochód oglądałeś...
    http://otomoto.pl/bmw-750-C34351029.html
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 550i V12
    Martynka, chetnie, ale sumienie nie pozwala mi brac pieniedzy od dziewczynek...

Kto chcial, ten dostal foty na mejla. Reszta marzycieli musi szukac dalej.