Widze ze i profesor Miodek na forum zagląda.
Widze ze i profesor Miodek na forum zagląda.
euro_tuned przy bardzo spokojnej jeździ to zszedłem na autostradzie na 5,6 L jechałem do 120 km/h ale nie jest już jazda, a blokowanie ruchu :-). Poza autostradą jakbym miał jeździć bardzo spokojnie to myślę ze 6,5 L nie będzie trudne do osiągnięcia.
5,6l to już brzmi nieźle ale tak jak piszesz - więcej skę przy tym umęczyć tylko idzie ;)
Eee tam, panowie. Ja jeżdżę cały czas po mieście (raz byłem w Wawie i Łodzi) i na dystansie 2500km mam spalanie 5.7. Jeżdżę oczywiście przepisowo i nie męczę się przy takich prędkościach - pełen luz, okularki, klimka, wentylacja z masażem na pupkę i fajna muza.
Ostatnio edytowane przez jaro_alfa ; 04-07-2014 o 14:52
Ja mam micrę k11 1.0 i pali 10l w mieście ,wiec pisanie ze e65 4.5 spali tyle samo ,to ja już wysiadam hehe.
Wracając do wątku 3.0d to wspaniała jednostka dobry serwisowany motor jest nie do zabicia ,natomiast n62 to porażka i 90 % forumowiczów to potwierdzi .Jak bym znalazł to tylko 3.0 benzynka lub 3.0d .
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
człowieku co ty piszesz ??? MASAKRA.Ja nie wiem co ludzie pisza o N62 że awaryjny,że nie ekonomiczny itp,itp....Jak masz dobrą,zadbana jednostke to nie ma najmniejszego problemu z tym motorem,a 3,0D w Limuzynie E65 to jakaś poraszka.Taka oszczedność kowalskiego.Mam 7 ale mało pali.....Ale jaja jak to czytam.Piszcie dalej bo fajny wątek.
N62 4,4 V8 to najlepszy motor w E65. Bez turbo, piękny dźwięk i osiągi.
Pewnie zaraz okaże się że najgorszy to jest 760 w benzynie. I najwięcej będą gadać Ci co tylko na zdjęciach oglądali i przeczytali kilka postów na niemieckim forum o czyiś problemach z tym motorem. Albo zobaczyli kilka ogłoszeń na mobile.de że są do sprzedania i miały wymieniany silnik. Takie tematy i ogłoszenia można policzyć na palcach rąk. Ciekawe jak się to ma do liczby sprzedanych aut z tym silnikiem.
Wszyscy zapominają, że na naszym forum 80% tematów w dziale e65 dotyczy właśnie 745. Dlaczego nie ma wcale tematów z problemami użytkowników posiadających 760? Tych aut sprzedano bardzo dużo i ludzie nimi po prostu jeżdżą.