Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 78

Wątek: Policja zatrzymuje prawko. +50km/h

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ulv
    BMW
    ex E38 750i
    Zavoli: Jesteś z Katowic? W eurowyborach mogłeś zagłosować na świetnego kandydata, Jacka Sierpińskiego.

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez Ulv Zobacz posta
    Zavoli: Jesteś z Katowic? W eurowyborach mogłeś zagłosować na świetnego kandydata, Jacka Sierpińskiego.
    Jestem z Katowic, nie brałem udziału w eurowyborach, bo nie czuję się euro. Czuje się raczej jak polska złotówka dymana w pupę. Podpisałem się za to pod projektem ustawy ws Ślązaków. Tak czy siak, w moim życiu nie zmieniło się wiele od tego momentu :D

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Dla mnie fakt jest jeden - nie ma na kogo aktualnie głosować
    Tu prawie zbliżyliśmy poglądy :) a mój kandydat niestety nie wszedł !
    Ja jednak coraz bardziej staram się rozliczać partię z kłamstw i może dlatego często dodaje ironicznie kilka słów z polityki. PO jako że z koalicja rządzi od dłuższego czasu to nie potrafiła o czym tak głośno trąbiła wprowadzić dodatkowych ubezpieczeń medycznych a oszczędne państwo zacierane jest jak kurz pod dywan :) pomijam już problem energetyczny który istniał za rządów Kaczyńskich i był strasznie przez obecną władzę krytykowany i ośmieszany i bez używania ironii wygląda na to, że jednak problem jest. A kiedy śp. Kaczyński blokował Nord Stream to media komunistyczne ośmieszały go do roli kartofla. Po ataku/śmierci można było spokojnie dokończyć rurociąg !!
    Boli mnie kiedy grupa narodowców co to we Wrocławiu ośmieszyła kata komunistycznego skazana jest po 90 dniach na 30 dni aresztu a morderca kiszczak przez 35 lat nie został nawet doprowadzony do sądu wraz ze swym kolegą jaruzelskim. Za to juz prokuratura scia tyh co zakułcali ceremonie pogrzebową !! skandal ku... to był panstwowy pogrzeb a nie prywatny ... wy w katowicach szczególnie powinniscie pamietac o zamordowanych górnikach w stanie wojennym.

Pomijam okradanie zubożałego społeczeństwa z VATu oraz łatanie dziury ZUSowskiej moimi oszczędnościami.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 07-06-2014 o 00:14
    Pić trzeba ! Jeść można !

BMW
    E32 735
    Mój kandydat przestał startować hahahahah Ogólnie kij im w oko. I tak żaden nie jeździ BMW i tego nie przeczyta. Amen.

BMW
    ex E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Zavoli Zobacz posta
    nie brałem udziału w eurowyborach, bo nie czuję się euro
    To szkoda, bo w ten sposób nie przyczyniłeś się do ewentualnego posłania do europarlamentu człowieka, który w Twoim imieniu głosowałby przeciwko dymaniu Cię.

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA

Co za różnica na kogo zagłosujemy ?? I tak będzie kuuuuupa, żyjemy w gównianym kraju i tyle.... KAŻDĄ partię wspiera układ: mafia i "biznesmeni" Każda kampania wyborcza jest wspierana przez w/w a my naiwniacy w to ślepo wierzymy, raz jedni a raz drudzy zamydlą nam oczy tym co chcemy. A po wyborach jest stara śpiewka..... a miało być tak pięknie..... i wtedy rusza wzajemne wytykanie błędów itd.......

..................rzygać się chce...........

Dopuki nie zmienimy naszej mentalności, dopóty dalej tak będzie, że będą nami rządzić najsilniejsi=najbogatsi=............. resztę każdy sobie dopowie sam.
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 07-06-2014 o 00:24
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

BMW
    ex E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Co za różnica na kogo zagłosujemy ??
    Obecnie politycy dzielą się na:

- tych, co nas dymają (w ich przypadku to nieważne, co mówią);
    - tych, co mówią, że będą nas dymać (każdy, kto zapowiada zwiększenie wydatków sektora publicznego);
    - tych, co mówią, że nie będą nas dymać, ale będą nas dymać (kiedyś był taki Donald Tusk z programem 3x15);
    - tych, co mówią, że nie będą nas dymać, ale nie dymali/nie będą dymać (patrz Wipler - w głosowaniach zawsze w porządku).

BMW
    E32 735
    To szkoda, bo w ten sposób nie przyczyniłeś się do ewentualnego posłania do europarlamentu człowieka, który w Twoim imieniu głosowałby przeciwko dymaniu Cię.
    Chłopie błagam... W moim imieniu mogę występować tylko ja. Całej reszcie po prostu nie wierzę i nie uwierzę. Ja już w tym syfie na prawdę gubię się czy czasem sam siebie powoli nie dymam. Nie głosuję, nie wierzę, nawet abonament za telewizję przestałem opłacać, żeby nie oglądać tych "żadnych mord". Polityka jest totalnie zakłamana i wg mnie nawet ktoś, kto chciałby coś zmienić... zostanie upier... bardzo szybko i wróci do szeregu. Potem skalkuluje i przestanie podskakiwać albo go nie będzie. U nas do polityki idzie się zarabiać, idee to sobie można przy piwie z kolegami przedstawiać.

BMW
    ex E38 750i
    Zavoli: Wiele osób myśli tak jak Ty i to jest główny powód, dla którego banda złodziei może robić, co im się żywnie podoba. Mogą nawet uchwalić sobie takie prawo, żeby być całkowicie bezkarni i już to zrobili. W końcu oni utrzymują za Twoje pieniądze ludzi, którzy w zamian za to na nich głosują.

BMW
    E32 735
    Zavoli: Wiele osób myśli tak jak Ty i to jest główny powód, dla którego banda złodziei może robić co im się żywnie podoba. W końcu oni utrzymują za Twoje pieniądze ludzi, którzy w zamian za to na nich głosują.
    Czyli chcesz mi powiedzieć, że to wcale nie jest tak jak to wygląda? To na kogo powinienem zagłosować, żeby coś drgnęło??
    Aktualnie z moich pieniędzy nic nie mają. Przeszedłem na szarą strefę, zbieram puszki, jestem niezrzeszonym bezrobotnym.
    Ostatnio edytowane przez nino ; 07-06-2014 o 00:40