Chetnie zobacze jak to gra na spocie
Chetnie zobacze jak to gra na spocie
Jak German to Anna.
I jak odsłuch ?? Radio "nawet daje radę", prawda. A wieczorem pobawię się ustawieniami tonów bo to było tak na żywca. I właśnie nagrywam płyty do zmieniarki żeby się cieszyć pełnią szczęścia przy ulubionych kawałkach bo to co dostałem w zmieniarce to nie mój gust... choć przyznam, że zarówno The Black Eyed Peas jak i Eminem na tym sprzęcie to przyjemność.
Ogólnie teraz rozumiem dlaczego tyle to kosztuje i tak jest cenione i poszukiwane, i zmieniam zdanie, to nie snobizm tylko umiłowanie muzyki kieruje ludzi zakupem BE1801.
Ja nie żałuję wydanych pieniędzy choć przed podłączeniem i odsłuchem miałem wątpliwości, które z każdą kolejną nutką odpłynęły w niebyt.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Jest super ,chyba do mojej też to zapodam.![]()
służę pomocą w podłączeniu jakby co
No gra lepiej jak myslalem. Bede polowal na ten sprzecik w rozsadnej kasie :-) mam nadzieje sie upoluje z jakiegos na graty szarpanego.
Jak German to Anna.
jo chyba tysz teroz upoluja taki zestaw, martynka rewelacja, zawsze w e32 to jakos tak nijak grało, ale u ciebie bajka , kawał dobrej roboty, ps nastepnym razem wezme dzieciaki na spota to sie beda mogly razem bawic
Mowia ze becker be2450 to to samo tylko w jednym, moze i to samo ale gra slabiej to u mnie ewidentnie. Moze to ten wzmacniacz ktory jest w twoim zestawie robi cala robote i nadaje sens calemu profesionalowi :-)
Jak German to Anna.
A dziękuję za słowa uznania, ja szczerze mówiąc nie wierzyłem w tą "duża różnicę" ale efekt przerósł stawiane oczekiwania. A to nie koniec modów :) bo co do wzmacniacza to właśnie kupiłem poliftowy Loewe do beckera professional c i oczywiście poliftową wiązkę do tego bo ja mam tą pierwszą wersję blaupunkta . Podobno jest różnica na plus... zobaczymy w weekend jak wrócę z wyjazdu i podłączę. No i do tego zakładają się nowe sprężyny i amorki KAW na przód oraz servotronik, nie mogę się doczekać powrotu i odbioru auta.
Ostatnio edytowane przez Martynka ; 17-02-2014 o 19:59
wzmak tutaj nie bedzie robil róznicy, dzwieku nie polepszysz ani nie pogorszysz, szkoda twojej pracy przy tym