Od elviska kupiles bamboxa?
Nie, C Professionala ze zmieniarką, tunerem i kabelkami.... ale o tym później jak dokończę transakcję.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
przyznaj się zmieniarka 6cd czy 10cd? ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
AHA, plusy i minusy, plus ze to oryginal najwypaśniejszy na tamte lata , a minus ze to nie gra za fajnie na dzisiejsze czasy i za te pieniadze ile sobie za to sprzedający krzyczą
Ale taki kaprys :)
@Jakub z 6, ale ja nawet tylu płyt w domu nie mam :D
...gra dobrze a nawet bardzo. Jak całość jest sprawna to i dźwięk jest na poziomie. Martynka, tak myślałem że pewnie 6 cd, te na 10 cd są praktycznie nie osiągalne.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ponieważ miałem trochę pytań to popełniłem poradnik wymiany żarówek panelu klimatronika:
http://7er.pl/showthread.php/35623-W...516#post418516
miłego czytania :)
Spotkałem dzisiaj kolejną osobę z forum i okazuję się, że moje auto wcale nie prezentuje się tak źle jak słyszałem :P
A że właśnie wyjeżdżam służbowo to zostawiam auto w warsztacie ( dziwnie się czuję zostawiając auto w warsztacie z racji mojego wykonywanego zawodu :) ) i jak wrócę to będę miał w aucie zrobiony cały tył na nowo czyli tuleje i inne badziewia gumowo-metalowe oraz całkowicie zregenerowany wał czyli krzyżaki, podpora itp, itd.
a na koniec mały smaczek, będzie zamontowana idealna przekładnia do E32
Podsumowując, tylne zawieszenie będzie równie nowe co przednie, a kolumna idealnie będzie współgrała z wcześniej założonymi nowymi drążkami tak więc wszelkim luzom mówimy już pa pa a idealnej geometrii mówimy witaj.
Skądś znam ten karton ,haha
p.s. nie widzę Cie na niedzielnej liście coś![]()