... jak miał bym dołożyć 10 tys za coś co nie poprawia wyglądu w takim dużym stopniu na już dobrze wyglądające auto to dla mnie nie ma sensu...
... jak miał bym dołożyć 10 tys za coś co nie poprawia wyglądu w takim dużym stopniu na już dobrze wyglądające auto to dla mnie nie ma sensu...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Mnie przedlift podoba się tak samo jak polift. Co innego środek, wolałbym zmienić "mysi kolorek" zmienić na cały czarny...ale to chyba większy wydatek niż polift:/
Zresztą dociera do mnie iż po co taka zmiana skoro mam drugie auto a siedem to najczęściej na robocze wyjazdy :)
Adasio czy ty kiedykolwiek sprzedawales auto bo nie wydaje mi sie. Dokumentacje podczas demontazu starych i montazu nowych czesci mam cala wiec nie widze problemu zwlaszcza ze pakiet przerobki na polift e65 dostepny jest w serwisie Bmw. Nie chcesz to nie rob ja sprzedalem i zrobilem takich aut juz wiele.
Kolego, pamiętaj ze taki lifcik to koszt około 10 tys lekką ręką...Wątpię abyś dostał te 10 tys wiecej tylko dlatego że jest przerobione na polifta a rocznik wciąż 2002.... Myślę że w tej różnicy można doprowadzić przedlifta do malyny ;) i wtedy z fakturkami (na mechanikę) opylisz na 100 % szybciej niż z fakturkami na przeróbke poliftową ;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 05-01-2014 o 09:03
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Oj panowie panowie
Ja jakoś nawet jak by mi ktoś tysiąc zdjęć pokazał to wybaczcie ale takie przeróbki mam w nosie
A dlaczego?
Ano dlatego że jak kogoś stać kupuje ori polifta a nie kombinuje z przeróbkami jak WY, dla mnie to druciarstwo po prostu mówiąc najszczerzej jak się da, takie robienie ///M z trójki
Tak jak Jakub pisze - i tak wam tych pieniędzy nikt nie da bo auto z roku przedliftowego wiec o czym tu gadać?
Dla mnie to jest ingerencja w auto i to poważna i nie ważne czy masz na to zdjęcia czy nie ale nie jest to ori i tyle i jak bym takiego auta nie kupił
pomijam aspekt wizualny i estetyczny bo mnie się przedlift dużo bardziej podoba - ale to mój gust i każdy ma inny
Ale kazdy ma inne podejście i tyle
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Zgadzam się każdy ma swoje zdanie i gust. Nazywając przeróbkę mojego auta druciarstwem nie szanujesz mnie ani pracy którą sam włożyłem w ten projekt.
Masz się za fana marki a nie pozwalasz prawdziwym fanom realizować swoich pasji.
Nie stac mnie było na polifta bo róznica była duża w cenie. Zbierałem części aż wkońcu przyszedł czas na realizację projektu.
Nie porównuj tego do robienia M-ki z 3-er 1,6 16V bo to świadczy o twoim braku wiedzy ile to kosztowało mnie pracy.
Ja nie patrzyłem na pieniądze tylko na fakt, że auto sam rozebrałem, sam pomalowałem i sam złożyłem.
Pomagali mi również znajomi ale też z pomocą przyszli koledzy z tego forum.
Zresztą nie będę Cię przekonywał bo przecież masz prawo mieć swoje zdanie.
Ja tego tez za druciarstwo nie uważam bo dla upartego taka przeróbka to żadne wyzwanie, chciał/ma. Dla mnie np. nie ma to pokrycia w tych pieniądzach i tyle ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Dlaczego już niektóre elementy przedliftowe są droższe niż te poliftowe???:)