Ja tez mam chiończyka 4T i nie narzekam. Wymieniłam w nim dotychczas filtry powietrza, olej, bendix, sprzęgło i tyle :) Jestem zadowolony w pełni.
Ja tez mam chiończyka 4T i nie narzekam. Wymieniłam w nim dotychczas filtry powietrza, olej, bendix, sprzęgło i tyle :) Jestem zadowolony w pełni.
Nawet za 4 tyś ( nowe) też się pierdaczą. Teraz to się trochę unormowało ale 3-4 lata wstecz, kiedy każdy mógł sprzedawać to był Meksyk. Sprzedałem tylko jeden i po 4 wizytach oddałem siano. Zamiast zarabiać na serwisie mechanik męczył się z naprawą gwarancyjną
Zrobiłem około 5 tys. Kupiłem jak miał 1.8 tys
To może ktoś napisze jaki przebieg można nazwac dużym w skuterach typu peugeot itp. Są rozbieżności od 6-25 tys km i nie wiem jaka jest tak górna granica wytrzymałości. Co może byc do wymiany juz przy przebiegu np 10 tys.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie można tego określić, możesz kupić skuter co ma 20 tyś ale był eksploatowany przez poważną osobę, która dbała i serwisowała i będzie ok, możesz też kupić z przebiegiem 6 tyś ale użytkowany przez nastolatka któremu zastępował on pojazd na dyskoteki, na spotkani z kolegami, na rajdy terenowe bo koledzy mieli cross'y itd itp a bedzie on w stanie agonalnym.
Jak powyżej kolega pisze, zasadniczo nie ma to przełożenia. Sam jednomiesięcznego skutera i jego właściciela wywaliłem z naprawą gwarancyjną. Gość robił z kolegami tuning a jak nie chciał po tym zabiegu jeździć to przylazł że niby na gwarancji :D:D:D
Miałem zapytać ile ważysz ale skoro to tylko "do kościoła" ma być to pytanie niepotrzebne.
Ja mam 90kg a żonka 50 kg- 2 osoby taka 50 uciągnie ;)?? Chodzi mi o tego peugeota elystara, skuterka bym odblokował.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
maniak 20 tys w 2t to juz szrot a nie silnik 2t srednio wytrzymuja 7 tys i remont trzeba robic
Masakra to te skuterki dosyć mało wytrzymują :/ Chociaż w sumie miesięcznie zrobie około 200-300 km wiec na kilka lat wystarczy :D