Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 222

Wątek: Skuter na dojazdy do pracy...

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Jakub wątek masz tu: http://7er.pl/group.php?groupid=20

MOtor to motor, skuter ma zalety o których na motocyklu możesz pomarzyć :)

BMW
    E65 740D, E71- X6
    Tylko nie kupuj jakiegoś zwłoka bo będziesz się tylko wkur..ł. Lepiej coś starszego ale ze sprawnym silnikiem

Zaawansowany Użytkownik Awatar mario80
    BMW
    e32 750

Ja bym polecił skuter Gillera Runner 50, choć w takiej kwocie może być ciężko coś znaleźć. Ten model jest naprawdę spory (chyba jeden z większych na rynku) i osoby przy wzroście 185 - 190 bez problemu nim pojadą. Ma również spore możliwości jeśli chodzi o obciążenie (dwie dorosłe osoby bez problemu, no chyba że mają sporą nadwagę :-)) Ponadto po zdjęciu fabrycznych blokad bez problemu rozpędza się do około 80 - 85 km/h. Chłodzony cieczą.

Chinole odpadają. Nie miałem żadnego chińskiego wynalazku, ale wielu moich znajomych miało i narzekali na dużą ilość usterek. Skutery stały często po kilka tygodni w serwisie.
    Ostatnio edytowane przez mario80 ; 29-12-2013 o 20:55

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

celuje w coś takiego http://otomoto.pl/peugeot-elystar-ad...-M3875942.html i chciał bym opinie kogoś co ogarnia temat ;) Wiem że musiało by być na gaźniku co ułatwi serwis.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar harry22
    BMW
    Lexus LS460 , EX E65 730d ,EX E38 728iA
    Roobs już wyleczyliście mnie z chinola :P Jeszcze mam trochę czasu narazie obserwuję allegro zobaczymy czy coś ciekawego się trafi;) Jakbyście coś widzieli to wklejcie link. Najlepiej śląsk :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Mylisz się, Vespa LX w czerni jest bardzo męska. No chyba że chcesz coś takiego jak mój brzydal:

rok nad nim pracowałem i ciągle rejestrowany na 50 :P w mieście nie ma szans z Tobą żadne auto. Mogę Ci podrzucić filmy jak jeździ.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Też chciałem jakiegoś chinola ale się wyleczyłem , ogólnie skuter będzie do wyjazdów do rodziców kilka km do teściów kilkanaście w pogodne dni. Latem może gdzies nad wodę itp. Ma zostać na dłuuugie lata więc wolę coś markowego a z drugiej strony popularnego dlatego na te chwilę szukam peugeota najlepiej... Martynka daj filmy dla potomnych )

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar harry22
    BMW
    Lexus LS460 , EX E65 730d ,EX E38 728iA
    U mnie tez skuter ma zostać na lata. Jak kupie E65 to już w ogóle będzie szkoda nim do pracy jeździć :P Zobacze jak się trafi coś porządnego to może dołożę wiecej kasy :) Martynka dawaj filmiki :P

BMW
    E65 740D, E71- X6
    Kolega miał ASO Peugota, ponoć części zamienne drogie i nie polecał. Osobiście polecam Yamaha Neos lub Areox coś z MBK...to taki bliźniak. Części sporo i w dobrych cenach. Może mało kto wie ale zarąbista jest turystyka na skuterach. Pakujesz na przyczepkę i np. do Rzymu, Wiednia ...rewelacja:)
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Też chciałem jakiegoś chinola ale się wyleczyłem , ogólnie skuter będzie do wyjazdów do rodziców kilka km do teściów kilkanaście w pogodne dni. Latem może gdzies nad wodę itp. Ma zostać na dłuuugie lata więc wolę coś markowego a z drugiej strony popularnego dlatego na te chwilę szukam peugeota najlepiej... Martynka daj filmy dla potomnych )

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Podeślę Ci na priv to nie ten temat :) ogólnie zwykły motorower kręcący do 18 tysięcy obrotów.