Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 125

Wątek: Pare e32 do oceny.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez artur677 Zobacz posta
    Zła diagnoza,ja już nie mam BI-xenonów tylko oryginalne Black Hella
    Ok rozumiem :) co i jak. Myślałem, że jednak trafiłem na właściciela :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    No i dzwoniłem po tą bunie, szczerze to nie wiem co mam myśleć, gość sprowadził to auto pół lub więcej jak pół roku temu, z zamiarem zostawienia dla siebie - tak wywnioskowałem, postanowił sprzedać, silnik wg niego chodzi dobrze, nie ma niepokojących stuków, puków, auto zostało sprowadzone z zajechaną skrzynią i gość tą skrzynię wymienił na sprawną skrzynię, nic niby nie szarpie i nie ma jakiś niespodzianek, według jego słów na aucie oryginalny lakier, rdza koło wlewu paliwa + ten błotnik oraz koło szyberdachu, rolety tylnej i bocznej brak, elektryki foteli chyba też brak, ma jakieś tam zmieniarkę i dvd oryginalne montowane przez bmw, nie wiem o co kaman :) Pytanie jest czy opłaca się dać 14 kk za to auto..ze zdjęć wiele nie można wywnioskować.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Byczus
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    przed zakupem swojej, oglądałem aukcję, jednak cena mnie odstraszyła no i oczywiście stan blacharski :(

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    No cena jest dość wysoko wywindowana, bo za taką cenę to chyba powinien być stan blacharski idealny :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Też tak mi się wydaje.
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    ...ma jakieś tam zmieniarkę i dvd oryginalne montowane przez bmw...
    DVD w 93 roku?
    Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    Pytanie jest czy opłaca się dać 14 kk za to auto..ze zdjęć wiele nie można wywnioskować.
    Wg mnie się nie opłaca. Dasz 14KPLN i na dzień dobry ładujesz jeszcze "kilka" stów w doprowadzenie go do ładu i składu. I nie piszę tylko o blacharce, chociaż pewnie pochłonie najwięcej z całości.
    Te bi czy hetero xenony to jest jakaś farsa. Przynajmniej dla mnie w aucie za te pieniądze.
    Sytuacja kiedy ktoś kupił auto niedawno, wymienił w nim coś, jak np. skrzynię i za chwilę sprzedaję zapaliłaby u mnie lampkę ostrzegawczą i sprawdziłbym auto rentgenem.
    Weź zimny prysznic i ochłoń, bo na siłę nie ma co kłopotów szukać. Jeszcze 650km w jedną stronę się kiwać.
    Ja bym odpuścił.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez yaz Zobacz posta
    Wg mnie się nie opłaca. Dasz 14KPLN i na dzień dobry ładujesz jeszcze "kilka" stów w doprowadzenie go do ładu i składu. I nie piszę tylko o blacharce, chociaż pewnie pochłonie najwięcej z całości.
    Te bi czy hetero xenony to jest jakaś farsa. Przynajmniej dla mnie w aucie za te pieniądze.
    Sytuacja kiedy ktoś kupił auto niedawno, wymienił w nim coś, jak np. skrzynię i za chwilę sprzedaję zapaliłaby u mnie lampkę ostrzegawczą i sprawdziłbym auto rentgenem.
    Weź zimny prysznic i ochłoń, bo na siłę nie ma co kłopotów szukać. Jeszcze 650km w jedną stronę się kiwać.
    Ja bym odpuścił.
    Chyba masz rację, tym bardziej, że mam jedną e32, lecz chciałem zmienić na v8. No ale widać, że coraz mniej tych e32 z takimi silnikami i chyba wszystkie pieniądze wpompuje w swoją, przerobię na przed lifta. Bo też mi się właśnie nie chce bujać tyle km w jedną stronę, po to by obejrzeć i zobaczyć, że to jednak nie to auto, którego szukam. No sprowadził pół roku temu, z rozwaloną skrzynią, później gdzieś tam ją wymienił, i tak mu stoi to auto, no pytam się go czy dużo tej rdzy, a on mi mówi, że dla jednego dużo, dla drugiego mało - pasowałby obejrzeć sobie. Jakby cena była w granicach 10 tyś, to być może opłacało by się wtedy dołożyć w tą blacharkę. Raczej odpuszczę. Dziękować, jak coś zauważe interesującego to podeślę.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jokerow750
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Za podobne pieniądze była jakiś czas temu Imolarot, przerobiona później na alpina look, też V8, moim zdaniem ta z linku nawet nie może stanąć koło czerwonej, sądząc tylko po samych fotkach. Nie rozumiem skąd tutaj taka cena

Zaawansowany Użytkownik Awatar meush
    BMW
    E32 730iA V8, E87 118d
    Cytat Zamieszczone przez jokerow750 Zobacz posta
    Za podobne pieniądze była jakiś czas temu Imolarot
    To nie była Imolarot tylko Brillantrot.

Ja bym sprawdził tą:

http://otomoto.pl/bmw-740-740-il-C30384649.html

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez meush Zobacz posta
    http://otomoto.pl/bmw-740-740-il-C30384649.html
    Też dzwoniłem, gość bardziej ogarnięty, wie co w aucie jest, etc. Natomiast się spóźniłem, ktoś go zaliczkował już i w piątek/sobotę ma zostać sprzedana. Felgi już poszły, a na takie same poluje..
    Jednak mi pozostaje moją e32 odrodzić, bo na rynku nie ma nic.

Uprawnienia umieszczania postów