Dobra panowie a pytanko takie. Czy ktoś zna, widział, wie kto posiada to auto? widział w jakim jest stanie? jak najwięcej informacji jeśli można prosić.
http://allegro.pl/bmw-740i-i3485049985.html
Autko na pierwszy rzut oka wygląda ok ale juz widać z rudą jest na ''TY'' , lampy przerobione na '' bi-xenon'' o co kaman?? Ogólnie nie ta cena...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No właśnie nie wiem o co kaman z tymi lampami, że przerobione na bi-xenon...No własnie widać że ruda na tylnych częściach karoserii jest, wydaje mi się, że cena jest za wysoka, ale jak myślicie, warto? ją w ogóle oglądać, patrzeć? może poproszę VIN, ktoś rozkoduje? Co o niej myślicie.
Na allegro ogólnie cieniutko z e32. Jest 1 strona z czego jakaś część to auta juz rozbebeszone , kolejna część to auta które za chwile będą rozbebeszone bo wiszą od dłuższego czasu i zostaje kilka sztuk które można oglądnąć. Zły okres dla poszukiwaczy e32 bo nie ma w czym wybierać a będzie coraz gorzej ;/
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
co do bi=xenonu są zestawy uniwersalne i praktycznie do każdego samochodu mozna założyć,ten błotnik to jakaś ........jak on jest w takim stanie to ciekawe jak reszta blacharki:x
No ciekaw jestem w jakim stanie jest reszta blacharki, właśnie o to kaman, pytanie czy to kolejny ulep, za dużą kasę, czy rzeczywiście jest czegoś warta. Kto ją widział, albo zna auto niech się wypowie, bo po zdjęciach to mało widać, z resztą kiepskiej jakości są zrobione :D
P.S Kaliber, oczyść skrzynkę pw :D
Ostatnio edytowane przez Rafał__ ; 25-08-2013 o 15:23
Za tą kasę oczekiwał bym czegoś lepszego jednak ;p ktoś by musiał ją obejrzeć z bliska, bo zdjęcia liche są
W takim stanie blacharskim auto warte max 10 koła, pod warunkiem że reszta jest OK.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion