skóre masz na takim poziomie, że mi wszyscy mówią, że mam zadbane auto a przy tobie sie czuje jak żul w melinowozie :)
skóre masz na takim poziomie, że mi wszyscy mówią, że mam zadbane auto a przy tobie sie czuje jak żul w melinowozie :)
Na jasnej skórze widać znacznie szybciej i duzo więcej uszkodzeń - poza tym strasznie się brudzi nawet jak auto stoi... będę ją czyścił przed zlotem by nie było lipy.
ja swoja miałem super 3 latka temu jak przytargałem ale moje cięzkie długie dupsko robi niestety swoje :( no jasną ciezko dopocuwać
To mnie nie pocieszacie chłopaki :-)
Tak sobie myślę Binio i chyba dochodzę do wniosku że ostatni serwis auta zaważył na decyzji o jego odsprzedaniu. Właścicielka pewnie dostała zawału serca jak zobaczyła rachunek z ASO w którym była podliczona wymiana czterech amortyzatorów z EDC oraz z Nivo na tyle :-)
7er
Oj tam nie przesadzajmy- nie wszystko złoto co się świeci - wizualnie wygląda już o niebo lepiej niż jak ją kupiłem ale trzeba jeszcze dopiąć sprawę rolety tył oraz zakupić telefon i poskładać.
Po wybanglaniu lakieru zrobi się sesję, i porówna co było przed i co było po... wtedy dopiero będzie to jakoś wyglądało...
Mam nadzieję... :p
Ostatnio edytowane przez Binio-LODZ ; 02-04-2013 o 20:30
tej skasuj skrzynke z pw bo masz pełno i nie moge odesłać nic :P
Już nieco opróżniłem skrzynkę :D takze wal śmiało Ździro :D
To auto jest wspaniałe, a wnętrze absolutnie powala. Widać, że jest w dobrych rękach i to cieszy tym bardziej.
jedziesz nią na Ochlej Grand Festa ??![]()
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥