Auto już któryś raz z kolei jest na allegro i jeszcze nikt z forumowiczów nie widział go na żywo?
Auto już któryś raz z kolei jest na allegro i jeszcze nikt z forumowiczów nie widział go na żywo?
7er
po pierwsze naucz się czytać ze zrozumieniem, a po drugie to lepiej kupić auto ze zdrowym silnikiem i skrzynią biegów, ale bez progów i podłogi bo po co skoro odpala i jeździ, zastanów się co piszesz i czy to ma sens... Lepiej jeździć jak Flinston prawda...? Nie raz spotkałem się z różnymi starszymi autami szczególnie marki bmw z brakiem podłogi progów itp... i wiem, że jeśli chce ktoś to zrobić porządnie to nie są małe koszta, skrzynie biegów używaną za 500zł już kupisz...
Najważniejsza w starszych autach jest blacharka-zdrowa,prosta,jak najmniej zaprawiana,następnie wnetrze-zadbane, w miare kompletne,pózniej silnik skrzynia i na końcu zawieszenie. Zrobić konkretnie bude jest bardzo drogo i nie wszyscy to potrafią, ustrzelić ładne,kompletne wnetrze jest coraz gorzej, silnik i skrzynia to dwa dni roboty ale także troche pieniędzy ale zawsze możemy utargować przy zakupie, zawieszka dostępna w każdym sklepie. Za każdy mankament niestety trzeba zapłacic doprowadzając autko do ori stanu.
6 stron gdybania, a założyciel wkońcu pojechał obejrzeć to auto?
no właśnie może sie wypowie
Aha tu nie brakuje jednej zaślepki lista ego co mi sie nie widzi jest troche dłuższa krzywy ( bo pewnie skorodowany czyli do wymiany ) wydech, halogen zaślepka cos wisi chyba jakiś kabel z tylniego zderzaka dekielki ot a c do rdzy mi tylnie drzwi pasażera za kierowcą na zdrowe nie wyglądają, zwłaszcza, że to ciemny kolor i zdjęcia są porobione pod akrat takim fajnym kątem co utrudnia wyłapanie rdzy dziwne czemu nie ma ani jednego typowego zdjęcia lini bocznej z bliska albo dołów drzwi???? Dla mnie jest to po prostu mocno wyeksploatowane auto a przywrócenie takiego do blasku pochłonie fortunę.
http://otomoto.pl/bmw-750-stan-bdb-C28097409.html
moze lepiej e38 za te same pieniadze