Niech obejrzy nie wiadomo jaki to ma rzeczywisty stan i jak jeździ, może tylko jakiś flejtuch tym jeździł dlatego zmasakrował fotele. Ale to tylko w tym pozytywnym scenariuszu który nie ma duzych szans.
Fotele zawsze można zreanimować. Ważne by motor i układ jezdny był zdrowy i oczywiście brak rudej
Panowie, mam wrażenie że czytamy inne posty albo wy czytacie je od prawej do lewej albo od końca do początku...Kto mówił o kupnie? Mówimy że egzemplarz na pewno jest WART ZAINTERESOWANIA właśnie ze względu na opcje, a nie za WSZELKĄ CENĘ. Jeśli jest to trup to trzeba poczekać aż cena spadnie do 5 tys i brać na graty. Ale najpierw trzeba go sprawdzić, pomacać przejechać się etc. ;)
Są duże szanse, że jednak taki trup to nie był, bo ogłoszenie znikło, no chyba że bardzo był napalony, a wczoraj pisał że dzisiaj po nią jedzie.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Dokładnie. Aukcja zakończona. Być może mechanicznie nie jest z nią tak źle. Choć tak zużytych foteli to już dawno nie widziałem....
ona po za fotelami tez dobrze nie wygląda ona w zasadzie ani ładna z wierzchu ani w środku ani zadbana mechanicznie a jak przy 220 skrzynia wrzca 5 to albo oleś tym autem nigdy nie jechał albo skrzynia też umiera.
Ja w zasadzie plusów w tym aucie nie widzę to juz lepiej poczekać aż stanieje i przełożyć wypas w cos lepszego zwłaszcza, że sorry jak włascicielowi ta skóra nie rpzeszkadza to dam sobie obciąć noge za to, że rdza czy defekty mechaniczne tymabrdziej go nie ruszają bo mi by było taki samochód jak ten na aukcje wystawić po prostu WSTYD.
Chyba nie chodzi o to, że trup i śmietnik.... Ale sprzęt jest najnormalniej w świecie zaniedbany i tyle...
Ostatnio edytowane przez mario80 ; 09-03-2013 o 20:11