Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Zatrzasnieta e38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    auto jest podwujnie "zaryglowane" czyt zamykales pilotem?:> jak tak - wybijesz szybe i nic nie pomoze skoro masz 3 kluczyki w bagazniku bo auta od srodka nie da sie otworzyc:)

JEST OPCJA OTWIERANIA BAGAZNIKA SPECJALNYM CYNGLEM ALE TO NIE JEST PRZEZE MNIE SPRAWDZONE!! i nie napisze CI kolego gdzie ten cyngiel jest tutaj w tym watku:) na privv CI napisze ale NIE SPRAWDZLAEM tego:) ostatnio mialem taki problem to mi doradzili wlasnie tak zrobic ale znalazlem zapasowy kluczyk:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ventola
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    auto jest podwujnie "zaryglowane" czyt zamykales pilotem?:> jak tak - wybijesz szybe i nic nie pomoze skoro masz 3 kluczyki w bagazniku bo auta od srodka nie da sie otworzyc:) ...
    Pytanie. Dlaczego u mnie nie działa podwójne ryglowanie? Czy to można zakodować np. poprzez NCS?
    Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez Ventola Zobacz posta
    Pytanie. Dlaczego u mnie nie działa podwójne ryglowanie? Czy to można zakodować np. poprzez NCS?
    kolego sprawdz to w prosty sposob:) jak juz przyjedziesz sobie do domu z zakupow czy tam z ksciola:) zgas auto otworz i zamknij drzwi(tak tak bmw wie kiedy wysiadasz:D) i zamknij pilotem autko:) sproboj je potem od srodka otworzyc za pomoca klamki:) jak sie nei da czyt dynks od rygla wysunie sie i zaraz schowa to znaczy ze wszystko dziala jak nalezy:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ventola
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Cytat Zamieszczone przez Ventola Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    kolego sprawdz to w prosty sposob:) jak juz przyjedziesz sobie do domu z zakupow czy tam z ksciola:) zgas auto otworz i zamknij drzwi(tak tak bmw wie kiedy wysiadasz:D) i zamknij pilotem autko:) sproboj je potem od srodka otworzyc za pomoca klamki:) jak sie nei da czyt dynks od rygla wysunie sie i zaraz schowa to znaczy ze wszystko dziala jak nalezy:)
    Niestety nie działa. Drzwi się otwierają.
    Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...

Uprawnienia umieszczania postów