Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Zatrzasnieta e38

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Przecież to tylko plastikowa blenda pod tablicę...
    No tu sie niestety mylisz- pod bleda masz blache klapy i dopiero ciegno zamka - pomysl co by bylo jakby ciegno bylo zaraz pod blenda...
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Ale to wcale nie wyszłoby taniej...a do tego roboty przy zmianie szyby ile...
    Szyba drzwi przod aktualnie w porywach do 50zl- no fakt na odkurzanie szkla zejdzie jakies 20min po 3-5min spedzonych na montazu szyby :D

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740d 00'
    panowie zabawnie sie zrobiło , do wiercenia dziurki oczywiscie sciągnąłem blende z klapy , a co do wybijania szyby to jest debilny pomysl , a pozatym to nie mogl bym chyba spać z myslą ze jest nie oryginalna tzn nie od tego samochodu.... :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Jaki wniosek? Nie trzymać wszystkich kluczyków razem. Też kiedyś zatrzasnąłem w aucie kluczyki ( drugi w schowku ), ale to był stary trup i bagażnik się scyzorykiem otwierało. Teraz zawsze drugi kluczyk mam albo przy tyłku, albo u żony w torebce.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Garden Zobacz posta
    do wiercenia dziurki oczywiscie sciągnąłem blende z klapy
    Tym bardziej uważam to za dobry pomysł...
    co do wybijania szyby to jest debilny pomysl
    Oj:D.............ja po prostu uważam,że to kiepski pomysł...ale to tylko moje zdanie...
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    pod bleda masz blache klapy i dopiero ciegno zamka
    Faktycznie...masz rację...jakoś mi to umknęło...ale i tak skoro potem można załozyć na to spowrotem nie uszkodzoną blendę to jednak wybrałbym sposób z wierceniem...
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740d 00'
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    albo u żony w torebce.
    pewnie też jest problem ze znalezieniem :D

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Młotek. śrubokręt i dużą żaba pozwał otworzyć bagażnik w 15 sekund. Zniszczeniu ulega zamek.
    Gra muzyka

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    panowie zabawnie sie zrobiło , do wiercenia dziurki oczywiscie sciągnąłem blende z klapy , a co do wybijania szyby to jest debilny pomysl , a pozatym to nie mogl bym chyba spać z myslą ze jest nie oryginalna tzn nie od tego samochodu.... :)
    Hmm moze i debilny ale napewno mniej zaszkodzi autu jak wiercenie dziur w klapie ktora za kilka miesiecy zezre rudy wiec beda koszty duzo wieksze jak 5dych... a skoro szyba to taki problem to czy bedziesz mogl spac spokojnie wiedzac ze wlasnie podziurawiles swoje cacko i ze klape zre ci rdza?? :D i ze za kilka miesiecy bedziesz szukal niepordzewialej klapy co juz teraz jest nie lada wyczynem + do tego bedzie musiala byc pomalowana i bedzie na niej nieoryginalny lakier... ;) koszmar jak nic :D

Ostatnio edytowane przez BOSS ; 10-01-2013 o 17:36
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740d 00'
    no nie jest tak do konca , bo wywierconą dziurke zabezpieczylem przed rdzą , pozatym w klapie są też inne dziurki i jakoś do tej pory wokolo nich nie widać rdzy , a jezeli nawet ta rdza miala by sie pojawić i zjeść calą klape ,to samochod zdązy zmienic xx razy wlasciciela , nie mogl bym poprostu pogodzic sie z myslą ze wybiłem szybe w swoim samochodzie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar SIWEK30283
    BMW
    e38 740i
    Ja przerabiałem ten temat wybiłem trójkąt bo miałem , do auta nie wszedłem i wywierciłem w klapie otwór.
    Teraz kupiłem klapę bo były parchy w kolorze idealna bez lakierowania nie ma śladu interwencji.

Koszt 200 pln
    Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 10-01-2013 o 19:03

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez SIWEK30283 Zobacz posta
    Ja przerabiałem ten temat wybiłem trujkąt bo miałem , do auta nie weszłem i wywierciłem w klapie otwór.
    Teraz kupiłem klape bo były parchy w kolorze idealna bez lakierowania nie ma śladu interwencji.

Koszt 200 pln
    "Trójkąta" nie trzeba wybijać:) Trochę cierpliwości i w dwie osoby wyjmiesz go bez najmniejszej rysy...
    V8 Garage

Uprawnienia umieszczania postów