Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 79

Wątek: M7 ??

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Staramy Ci się coś wytłumaczyć ....

Ma.Większość to radosna twórczość,pod wpływem jakiś środków - wpływających bezpośrednio na stan umysłu...

Świadczy o tym,że mało w życiu widziałeś ....

Ty natomiast na siłe nie chcesz nam udowodnić :D

To plus to

(dodaj dwa) :D równa się :

Sam to najtrafniej opisałeś :D:D:D:D:D:D

Antol... To tylko moja teoria (w którą de facto wierzę że jest prawdziwa). Ja jeszcze niczego nie dowiodłem (Patrz:nie traktuję zdjęć jako poprzednika implikacji). To są na razie to tylko zdjęcia które nie mają prawa jeszcze niczego dowodzić, może to zrobić tylko VIN, albo zjazd całego Forum na "ślunsk" - a to prędko nie nastąpi ;]
    Nie masz kontr-przykładu (linki to plastikowych znaczków na pewno nim nie były) ? Nie wyśmiewaj człowieka aż nie skończy ;]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Hej Maciek : Nie mówię że czymś się różni od innych poza tym co wspomniałem. Ale na tym chyba polega definicja "M-pakietu" ? Dodatkowe listwy ( to akurat do np. "trójek") jakiś emblem, inną gałką zmiany biegów, kiera, i to wszystko. Jeżeli się w tym mylę to poprawcie. Nie mówię o modyfikacjach silnika bo to odpada na pewno.

Spójrz jeszcze raz na emblem "V8" , a dojrzysz tam małe misterne "///M" - to nie może być przyklejone z Bóg wie kąd.

Jak widzicie bronię się dalej, ale jeszcze niczego nie udowodniłem.

Powtarzam : Stay Calm... i nie wyśmiewać tylko podawać uzasadnienia , samo powiedzenie "bo tak jest" nie wystarczy.
    Ostatnio edytowane przez NightSnail ; 23-11-2012 o 11:15

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez NightSnail Zobacz posta
    Ale na tym chyba polega definicja "M-pakietu" ? Dodatkowe listwy ( to akurat do np. "trójek") Jeżeli się w tym mylę to poprawcie.
    Chcemy Cię poprawić ale Ty idziesz w zaparte tak jak szedł Kaczy że ma krótkiego longa.

Teraz na szybko zrobiłem Ci zdjęcie skąd pochodzi ten znaczek na listwie w tej e32

Jest to nic innego jak znaczek z E36,która różniła się tymi dwoma znaczkami,zderzakami (tył i przód),listwami,gałką zmiany biegów,progami,lusterkami a po rozkodowaniu VIN-u mam wpisane zawieszenie m-technic czy jakoś tak ,które jest obniżone i utwardzone(nie chce mi się ale mogę to sprawdzić dokładnie jaki to jest kod itd)

To samo jest z m-pakietem w e30,e34,e39,e60,e46,e90 itd. Zderzaki,listwy,kiera,lusterka. M-pakiet jest to nic innego jak M-Power tylko że z normalnym,słabszym silnikiem, W żadnej serii 7 nie było m-pakietu zewnętrznego a już na pewno nie w E32. W e38 był taki pakiet ale to w skład takiego pakietu wchodził czarny sufit czy kiera tzw serducho.

Ta e32 którą przedstawiłeś to nic innego jak wytwór z allegro przez gościa który kompletnie nie zna się na e32.

Też możesz zrobie zrobić m-pakiet w e32,proszę

http://allegro.pl/znaczek-nakl-bmw-m...801684457.html (znaczek z tylnego słupka nad V8)

http://allegro.pl/m-power-bmw-klasyc...812257751.html (znaczek który znajduje się obok lampy)

http://allegro.pl/bmw-m-power-okazja...806505747.html (znaczek z przedniego błotnika)

Samochód w dodatku stoi jak koza.

W nowszych modelach już tych znaczków nawet nie naklejali.

Jestem pełen podziwu że wierzysz w takie totalne bzdury. M-pakiet najprościej Ci mogę wytłumaczyć tak,że najpierw powstawał model z silnikiem M-Power a potem pakiet stylistyczny.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Dzuda: niezłe argumenty, nie mogę z nimi polemizować.

Pozostaje mi na ten moment modlić się aby VIN coś wykazał.

Ps: na sekundę przyczepię się do znaczku Autohaus holzmuller, którego herb to koło sterowe statku na tle znaczków "///" w kolorach "M". Jest ono symetrycznie nasadzone na obu bokach oraz z tyłu na klapie. Gość kupił na targu ?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Vin kolego nic kompletnie nie pokaże. Tak jak Ci wspomniałem mam m-pakiet w e36 i po rozkodowaniu jest wspomniane o zawieszeniu typu m-tech (auto na prawdę dobrze siedzi) A w tym vinie co ma wyjść?

destylation made in allegro?

Te znaczki nie mam pojęcia co znaczą.Pierwszy raz takie widzę. Jednak jest osoba (która nawet wypowiadała się w tym wątku) która dostała emblemat M ze swoim nazwiskiem.

Zastanów się na chłopski rozum...Skoro w każdym modelu począwszy od E30 kończąc na E90 i od E28 do F10 każdy M-pakiet się różnił diametralnie od seryjnego modelu to dlaczego nie różni się on w E32? Uważasz że 3 znaczki które można dostać na allegro po kilka zł to m-pakiet? Mógł chociaż na środku tej listwy na błotniku to nakleić to już by lepiej to wyglądało (o ile można tak powiedzieć)

Zobacz ile na allegro jest takich "emek" 316/318
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 23-11-2012 o 12:21

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    znaczki pewnie dołożyli w tym komisie:D

http://www.autohaus-holzmueller.de/

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Antol...
    Piszę się Anatol ......

To tylko moja teoria (w którą de facto wierzę że jest prawdziwa).
    Właśnie staramy się wytłumaczyć ,że jesteś w błędzie....lecz idzię to strasznie torponie .

Nie masz kontr-przykładu (linki to plastikowych znaczków na pewno nim nie były) .....
    Pokazaliśmy z Dzudą dostępność tych "unikatów" czego jeszcze chcesz ???

Nie wyśmiewaj człowieka aż nie skończy ;]
    W którym miejscu ...... :icon_rolleyes:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Jako że nie udało mi sie dostać VIN-u do tego momentu, napisałem do gości z tego komisu. Odpowiedź wydaje się jednoznaczna i chyba nie muszę VINu sprawdzać. Przepraszam za zamieszanie.

From: Autohaus Holzmüller [mailto:info@autohaus-holzmueller.de]
    Sent: Friday, November 23, 2012 2:57 PM
    To: Janota, Jan
    Subject: Re: BMW e32 by Autohaus - Holzmüller

Was soll der Schmarrn einen 7 er gabs nie in M Version Gruss Holzmüller
    Am 23. November 2012 12:26 schrieb , Jan <>:
    Hallo,

Ich habe eine Frage zu Ihrem BMW möchten ein Wächter sein. Nun, ich habe nie traf der BMW E32 Serie war die M-Paket. Bitte schauen Sie auf den beigefügten Fotos der Embleme sowohl M und Autohaus, wie Holzmüller.
    Ist es wirklich ein Auto, die Sie in der Original-Version verkauft?
    Wir bitten Sie einen Blick auf die beigefügte Foto

Bitte entschuldigen Sie das Fehlen von VIN-Nummer, werde ich versuchen, so schnell wie möglich zur Verfügung

Mit freundlichen Grüßen
    John

Jan

--

Autohaus Holzmüller
    Schubertstr. 6
    80336 München

Tel.: +49-89-599919-19
    Fax: +49-89-599919-17

Email: info@autohaus-holzmueller.de

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    A po polski mozna? To nie www.7er.de :D :D
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    No dobra,ale co tu jest napisane?

Uprawnienia umieszczania postów