Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 79

Wątek: M7 ??

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Niestety lampa błyskowa się odbiła, to jest oczywiście numer "8" na symbolem "V". Ale to pewnie chiński plastik ;]

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Lepsza rozdzielczość wysłanego pierwszego zdjęcia:

Wygląda jak sytuacja jeden na wszystkich, wszyscy na jednego teraz ;] VIN postaram sie skombinować na czasie. Bądźcie czujni niewierni !

Ostatnio edytowane przez NightSnail ; 22-11-2012 o 20:30

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    : .

Dużo się w życiu jeszcze musisz nauczyć o e32 ......

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    http://www.youtube.com/watch?v=inY1TL3U57I to jest odpowiednie podsumowanie!

Chciałbym poznać właściciela tego e32 i posłuchać o jego M7....wróc... o jego bujnej fantazji.

Kolego,nawet byś się nie ośmieszał z tymi zdjęciami. Żenada... I niby miało to silnik m-power V8? Taki silnik pojawił się dopiero w 98r w M5 E39 i dysponował mocą 400KM. Ale co ja tłumaczę......

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Nigdzie nie napisałem że to jest M-7. Samochód ma M-pakiet. Zaraz stwierdzicie że powiedziałem że tam jest V16 w środku ;]

Dzuda twierdzisz ze się ośmieszam dając zdjęcia czegoś co wyszło z fabryki BMW ? We shall see...

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Jak to jest M-pakiet to u to na forum wiele M-pakietów tylko większość w fabrycznym malowaniu i są takie bardziej tajne bo bez znaczków.

Dobra poprawa humoru z rana:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Trochę nie rozumiem Waszego krytycznego i prześmiewczego podejścia go kogoś kto tak jak Wy jeździ 7er, stara się pokazać coś ciekawego, a nie walczyć z ogniem. Wy zakładacie że już wszystko wiecie i już nic nowego ciekawego nie może mieć miejsca. Odrobina wyrozumiałości i dojrzałości w osądzaniu. Po co miałbym się ośmieszać i wrzucać fotki czegoś co wygląda na fake? Auto widziałem od zewnątrz na razie, i nigdzie nigdy nie widziałem czegoś podobnego. To tylko parę znaczków i kiera, grawer na silniku i tyle. Wy też nie pozjadaliście wszystkich umysłów więc dajcie człowiekowi skoczyć, będzie VIN (jeżeli właściciel nie będzie cepem), i zobaczymy. Emblemy widać że są fabryczne i każdy z Was by to przyznał gdyby ją zobaczył.

Keep Calm and Carry on people !
    Ostatnio edytowane przez NightSnail ; 23-11-2012 o 10:00

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Ale kolego odpowiedz sam sobie na pytanie, czym poza tymi kilkoma emblematami ta "m-pakietowa" e32 różni się od zwykłej?? No chyba że twoim zdaniem M Gmbh brało na swój warsztat E32, przepraszam nie brało tylko wzięło tą jedno sztuke tylko aby poprzyklejać te kilka znaczków ///M ??? Nigdy nie istaniało M7 E32, Mpakiet E32 ani nic podobnego i nikt nie chce tu po Tobie 'jeździć' tylko wszyscy chcą Ci to wytłumaczyć a Ty mimo braku wiedzy idziesz w zaparte
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez NightSnail Zobacz posta
    Trochę nie rozumiem Waszego krytycznego i prześmiewczego podejścia ...
    Staramy Ci się coś wytłumaczyć ....

Wy zakładacie że już wszystko wiecie i już nic nowego ciekawego nie może mieć miejsca. Odrobina wyrozumiałości i dojrzałości w osądzaniu..
    Ma.Większość to radosna twórczość,pod wpływem jakiś środków - wpływających bezpośrednio na stan umysłu...

Auto widziałem od zewnątrz na razie, i nigdzie nigdy nie widziałem czegoś podobnego..
    Świadczy o tym,że mało w życiu widziałeś ....

Wy też nie pozjadaliście wszystkich umysłów więc dajcie człowiekowi skoczyć, będzie VIN ( jeżeli nie będzie cepem), i zobaczymy..
    Ty natomiast na siłe nie chcesz nam udowodnić :D

Emblemy widać że są fabryczne i każdy z Was by to przyznał gdyby ją zobaczył.

To plus to

(dodaj dwa) :D równa się :

To tylko parę znaczków i kiera, grawer na silniku i tyle..

Sam to najtrafniej opisałeś :D:D:D:D:D:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Staramy Ci się coś wytłumaczyć ....

Ma.Większość to radosna twórczość,pod wpływem jakiś środków - wpływających bezpośrednio na stan umysłu...

Świadczy o tym,że mało w życiu widziałeś ....

Ty natomiast na siłe nie chcesz nam udowodnić :D

To plus to

(dodaj dwa) :D równa się :

Sam to najtrafniej opisałeś :D:D:D:D:D:D

Anatol... To tylko moja teoria (w którą wierzę że jest prawdziwa). Ja jeszcze niczego nie dowiodłem (Patrz:nie traktuję zdjęć jako poprzednika implikacji). To są na razie to tylko zdjęcia które nie mają prawa jeszcze niczego dowodzić, może to zrobić tylko VIN, albo zjazd całego Forum na "ślunsk" - a to prędko nie nastąpi ;]
    Nie masz kontr-przykładu? Nie wyśmiewaj człowieka aż nie skończy ;]

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Kolego otwórz sobie allegro i pooglądaj e32 a potem zadaj sobie pytanie czym się one różnią od w.wymienionej nie licząc znaczków.A te na listwach drzwiowych to już ktoś ładnie poleciał.Co do loga V8 na słupku to ten wzór powstał dawno temu w USA tzw. "osóemka w fałce" dla jednego z koncernów ale nie pamiętam którego..Ford,Cadillac..
    Ostatnio edytowane przez e32maciek ; 23-11-2012 o 11:05

Uprawnienia umieszczania postów