nie twierdzę że nie ale cena po tych zabiegach staje się całkiem normalna jak za auto do użytku..
nie twierdzę że nie ale cena po tych zabiegach staje się całkiem normalna jak za auto do użytku..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Cześć jeśli to auto jest w Poznaniu to mogę podjechać i obejrzeć sam nie dawno kupiłem dość dobrze wyposażoną taka 7 z 2002 i troszkę lepiej poznałem ten model a mam maksymalne wyposażenie i wiem jak sprawdzić czy wszystko działa.
zastanawiam się tylko dlaczego nie jest na rejestracji PO..... jak długo użytkuje go sprzedawca ? chyba ze kupił i teraz coś wyszło stąd i cena faktycznie niska
Ostatnio edytowane przez tedi ; 23-09-2012 o 20:47
tedi ja już bym nie szukał 7 bo miałem jechać po taka ładna sztukę z Wrocławia z niewielkim przebiegiem, ale zdążyłeś pojechać pierwszy :)
jak będę konkretnie zdecydowany to odezwał bym się do Ciebie jak by to nie był problem, bo z Lublina mam 500km
kolega rozmawiał ze sprzedającym mówił ze wydawał się być szczery nic nie ukrywał.Miernik lakieru pokazuje 300 na drzwiach lewych i prawych przednich, problemy są z L7 nie gra tylna półka, roleta tylna nie działa, auto trochę dymi zbliża się naprawa uszczelniaczy. Sławna rurka została wymieniona 3 tys km temu ale sprzedający nie ma na to faktury, zawias sprawny nie ma żadnych wycieków z silnika oraz z DD reszta elektryki niby oki