Mam okazje kupić taką oto 740d , wiadomo że chciałbym coś na niej zarobić :) ... i dlatego pytam ?
Jak myślicie ile jest warta ?
2001 rok, 260t KM , cosmosschwarz -metallic, ponoć dwóch właścicieli
![]()
Mam okazje kupić taką oto 740d , wiadomo że chciałbym coś na niej zarobić :) ... i dlatego pytam ?
Jak myślicie ile jest warta ?
2001 rok, 260t KM , cosmosschwarz -metallic, ponoć dwóch właścicieli
![]()
ostatnio miałem szkodę na 740d to cena autka według katalogu to 17 tys zł ja chce sprzedać za 25
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
20k to max
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Ja powiem inaczej ,auto fajne ,ale ciężko znależć dziś kogoś kto się będzie pchał w 4.0d ,ludzie się dziś boją nawet 3.0d ,takie są realia.
Tez myślę ,że max 20tys oczywiście po rejestracji ,bo akcyza kosztuje minimum 2tys zł :)
Jak sprowadzilem sobie vectre 2.2 dti, ktora kosztowala 5tys euro to oplaty wyszly lekko ponad 5 tysiecy zl :) silniki do 2.0 pojemnosci 3,1% akcyza, ponad 2.0 pojemosc: 18,6 % ... nie wazne czy 6,0 czy 2,1. masakra . Wracajac do tematu bardzo ciezko sprzedac 4.0 diesla. Mozliwe, ale trudne.
Myślę, że nie jest to auto na handel. W dzisiejszych czasach taki diesel nie jest absolutnie ekonomiczny, a poza tym jest tykającą bombą.
pozdrawiam Bartek
Jak napisał ttrol auto nie do sprzedania :p
Ogólnie e38 ciężko sprzedać, a tym bardziej 4 litrowy disel.
Daruj sobie takie auta... Moj ojciec sprzedal w sobote swojego Mercedesa S430 long z 2000r. Po 3 latach probowania! Nikt nie chce samochodu z silnikiem V8. Szkoda nerwow. Lepiej kup jakas Astre albo Passata w dizlu :D To pojdzie Ci od razu.
Nie no ,gdyby była normalna cena to może bym pomyślał :D