z tego co sie naczytałem, nie tylko do BMW ale i na forach np Audi to najlepsza jakość cena to TRW (niektórzy jakościowo pisza ze to samo co Lemforder)
z tego co sie naczytałem, nie tylko do BMW ale i na forach np Audi to najlepsza jakość cena to TRW (niektórzy jakościowo pisza ze to samo co Lemforder)
Nie pamiętam czy się wypowiadałem w tym temacie (śledzę go ponownie i za ewentualny dubel przepraszam) ale absolutnie się nie zgadzam.
Przetestowałem już sporo tego mając auto od ponad 5 lat i robiąc spore przebiegi. TRW robi znakomite drążki kierownicze, końcówki już nieco słabsze ale nadal bardzo dobre, za to wahacze, które powinny być konkurencją dla Lemfordera, nie są nią! Wytrzymują sporo mniej a kosztują tyle co Lemforder.
A co do przeglądania tematu, miałem małe kuku i rozwalił się wahacz (bumerang) i chciałem poczytać co z tym Meyle HD wyszło i jednak pozostanę przy Teknorocie, Turcy dają radę, wahacze jeżdżą już bardzo długo i nie wykazują żadnych tendencji do zużywania się a kosztują 50% tego co Lemforder.
Ostatnio edytowane przez coboss ; 27-02-2013 o 12:44
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!