przez 5 lat wymieniałem kilka razy kulam się na 20 i tylko lemfordery zdały egzamin najgorsze te max geary 2000km chorwacja i dom wróciły w strzępach w trw po roku w górnych wahaczach też padły tuleje gumowe dużo dobrego słyszałem na temat regeneracji choć nie mam pojęcia na czym polega
JB ,jak chcesz to Ci podam namiar na warsztat w Bytomiu :)
jak możesz to podaj namiar
po pierwsze meyle to nie żadna firma a pakowacz taki jak hart kraft itp. następna sprawa ze regenerowane- dziekuje, moze i dobre ale niekoniecznie zawsze wyjdzie, a.... jak myslisz ze kupisz trw co siedi z ori to wielki błąd, czesci ori to zupelnie inna bajka, zawias w vw b5 w orginale wytrzymuje 200tys km, pozniej nawet wymiana na inne, super hi[er mega firmy w HD i tak zmieniasz co 20tys km, i wiecie naprawde wiem co pisze, za duzo auto zrobilem i wiem co wyciągam, prosty przykład, kupujesz auto po 3-4 latach zmieniasz pierwszą zarówke, pozniej co 3-4 miesiace....
Emil to co napisałes wynika tylko i wyłącznie z tego ,że jak kupujesz nowe auto to zawiecho jest całe nowe ,amorki itp ,dlatego wytrzymuje dłużej całośc. :)
Też tak myślę. Przód będe wymieniał cały, tył jest już zrobiony, amortyzatory też. A z częściami to ruletka, moje wahacze teknorota czy jak mu tam wytrzymały 3 lata, ponad 70 tys km ciężkich polskich dróg, a drążek środkowy który też był wymieniany 3 lata temu też teknorota nadal jest nietknięty łączni z końcówkami. I gdzie tu jest haczyk? o co tu biega? :-)
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
tak meyle to pakowacz, moze nie we wszystkim ale w wiekszosci, elvis powiem ci tak, w mojej starej 7 po przebiegu okolo 230tys (wskazanie zegara) wyciagałem wszystkie koncowki i wachacze BOGE ori ze znaczkami, zakładam z przodu nowe amory sachs ale zamienniki a nie ori, wsadzam wachacze trw, drazek, koncowki, obsady itp i ciekami mnie czy wytrzyma to z 15 lat i 250 tys km. NIGDY. bitek piszesz gdzie jest haczyk, powiem ci tak, płacąc wiecej masz wieksze prawdopodobienstwo ze kupisz dobry towar, ale nie pewnosc
Emil ,ja po niedzieli do mojej e38 zakłądam amorki KAYABA 4 szt ,nowy drążek SWAG , nowe sprężyny EIBACH 4szt ,nowe poduszki amorków SWAG, tulejkę ukł kierowniczego SWAG .
Regenerowane będą wahacze i końcówki drążków i ciekawe jak mi to długo pojeżdzi :)