Filmik krótki ale bit do filmu konkretny ;p Wwo - Każdy ponad każdym dobry wałek Sokoła .Bumera piękna środek nic dodać nic ująć brakuje tylko dobrej felgi co niestety jest drogą sprawą i będzie cacy ;p
Filmik krótki ale bit do filmu konkretny ;p Wwo - Każdy ponad każdym dobry wałek Sokoła .Bumera piękna środek nic dodać nic ująć brakuje tylko dobrej felgi co niestety jest drogą sprawą i będzie cacy ;p
Fotki z dzisiaj,
Opony dopasowane do auta :rotfl:
jutro założę dystanse z tyłu :)
Dzięki wielkie dla Elvisa za skołowanie felg w dobrej cenie :)
Pozdrawiam
Super wygląda :) Jeszcze tylko wydech i lampy tylne polift i będzie bajera :D
z dystansem będzie o niebo lepiej !
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Właśnie wróciłem z trasy Pyrzowice-Warszawa-Pyrzowice, kółka i auto spisały sie super, spalanie 13l lpg 6,5h jazdy.
Nie jest już to co było na 16" :P ale komfort jest przyzwoity a prowadzenie znacznie zyskało powyżej 150km/h ;)
Felgi załatwił mi Elvis w dobrej cenie i dlatego sie zdecydowałem,
Jest schludnie i taki był plan, mi się podoba i mam nadzieję że z dystansem będzie ładnie tył spasowany :)
Dziś pyknęło 15tyś km i musze przyznać że 750 jara mnie dalej tak samo jak w dzień zakupu :oops:
Pozdrawiam
Myślałem że zaskoczysz nas czymś więcej niż styl 32
Felgi trafny wybór, dobrze się buma prezentuje, chociaż ja osobiście z nich zrezygnowałem, było zbyt twardo, teraz idę w kierunku komfortu :)
Pytanie, jaką masz instalację gazową, czy nie ma problemów, kiedy założona, ile już zrobione km na LPG? Bo spalanie jest rewelacyjne.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Instalacje mam 2x Zenit ;o
Wszyscy w szoku że to jezdzi, km dużo na niej nie zrobila, dzwonilem kiedyś do zakladu gdzie montowali w nej ten gaz i dobrze ją pamiętali, ponad tydzień roboty a wlaściciele przyjezdzali z każdym najmniejszym szarpnięciem nawet przy 250 :D
Także tylko sie cieszyć i jezdzić,
Realne spalanie w trybie mieszanym wychodzi ok 17-18lpg.
Auto średnio umyte, felgi niedomyte :(
zmienilem opony na tyle, 255/45/18, Bridgestone Potenza S001 - podejrzewam że ledwo dożyją końca sezonu :D
Przód 235/50/18 jakieś tam Hankook'i
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez djB_M_W ; 15-07-2012 o 01:37
Dziwi mnie to że nie zrobiłeś jeszcze czegoś z tym okropnym wydechem