są niestety ważniejsze wydatki,
poduszki amorów przód,
Jutro w końcu będzie inny wał i mam nadzieję że to koniec problemów w tej kwestii ;)
Czy osłony amorków ( te "gumowe ") i odboje amortyzatorów przednich będą pasować z 728 do mojej 750 ? :P zostały mi bo w 728 gleba była..
Witam! Widzę że autko się spisuje w twoich rękach! Ja trochę kasy wpakowałem i ty też tylko bardziej je eksploatujesz! Powiem że załuje sprzedazy auta bo bylo Mega Komfortowe i Elastyczne! pozdrawiam![]()
Dawno mnie tu nie było a trochę się porobiło.
rudy_blondi, teraz będzie dopiero porobiona ;p
Najpierw z kolegą z 5er zrobiliśmy tylną prawą szybę,
potem wycieczka do Żor- Darexa
Wymienione były Kable WN, poduszki amorów, jakieś dwie rolki i paski, Wał był robiony gdzieś u fachowców w bielsku i w końcu jest dobrze.
Teraz auto znowu stoi i czeka na uszczelki kolektorów :D cztery czujniki spalania stukowego, uszczelki dekli i jakieś tam inne uszczeleczki/gumeczki co by tam już nie zaglądać...
Wzmacniacz dsp też ma zostać zrobiony :)
jedno z myjni
Pozdrawiam
djB_M_W gdzie oklejales szyby w twojej poprzedniej i jakie to byly koszta ? chce okleic w swojej a rowniez jestem z bytomia
pozdro
Ładny przecież ma wydech :)
Piękny,jak u ciebie ten podwójny :707:
Wszystkie Wasze samochody widuję często na żywo, nawet niektóre fotki robisz w okolicy mojego domu. Podoba mi się podejście, że E38 ma u Ciebie dożywocie, też mam taki zamiar, z tym ze ja miałem zdecydowanie gorszy start - auto było w średnim stanie ;)
Pozdrawiam!
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Hello,
Trochę mnie tu nie było
z ważniejszych rzeczy które w ostatnim czasie robiłem to: Wymiana tylnych sprężyn, dzięki czemu wchodze teraz po drabinie do auta, polifty z tyłu, wywalone zostały katy- filmik niedługo, kilka listewek drzwi przybyło, a tak to sprawy techniczne których o tej godzinie nie pamiętam...
Myślałem żeby wywalić S EDC i wsadzić coś żeby dobrze siedziała ale żeby taczki z tego nie robić, jakieś propozycje ?
Pozdro
widzę coś słabe zainteresowanie tematem.... wedle mnie te pomarańcze z przodu w połączeniu z BH postarzają auto, Twoja poprzednia siódemka jakoś lepiej mi sie podobała :D