Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 122

Wątek: Witam ponownie z E38

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    OK sprawdziłem te gumy i powiem tylko tyle że g**no to daje. Nie jest jakoś specjalnie twardziej, choć czuć ale po założeniu po 2 sztuki na stronę auto wstało zaledwie ok 1,5-2cm i mam wrażenie że chyba znowu siedzi po paru kilometrach także nie warto.

Gumy 4max w intercarsie po 5,70zł/szt. bez zniżek.

Jutro dodam fotki w temacie o sprężynach lub założę nowy.

Vip Vip Awatar Yaro
    BMW
    E38 740d
    Jeśli chodzi o obsługę telefonu głosem, to mogę Ci napisać jak to działa u mnie. Z tym, że ja mam standardowy telefon bmw w podłokietniku i navi mk2. U Ciebie na zdjęciach widzę coś innego. Ale może zasada działania będzie podobna. Wciskasz i przytrzymujesz na parę sekund klawisz na kierownicy od sterowania głosowego aż pojawi Ci się napis na wyświetlaczu deski rozdzielczej "spracheingabe aktiv". Wtedy mówisz "nummer wählen" po czym pojawi się napis "nummer eingeben" i wtedy mówisz po kolei cyfry (niestety po niemiecku). Każdą wypowiedzianą cyfrę powtórzy Ci miłym głosem "pani siedząca w kompie" :D i na wyświetlaczu też Ci się wyświetli ta cyfra. Jak już powiesz wszystkie cyfry, mówisz "wählen" i już. Nie wiem czy u Ciebie to zadziała, ale warto spróbować.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jonash
    BMW
    Było E38 740iA '01 | 318 TDS Touring '97
    Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
    Jeśli chodzi o obsługę telefonu głosem, to mogę Ci napisać jak to działa u mnie. Z tym, że ja mam standardowy telefon bmw w podłokietniku i navi mk2. U Ciebie na zdjęciach widzę coś innego. Ale może zasada działania będzie podobna. Wciskasz i przytrzymujesz na parę sekund klawisz na kierownicy od sterowania głosowego aż pojawi Ci się napis na wyświetlaczu deski rozdzielczej "spracheingabe aktiv". Wtedy mówisz "nummer wählen" po czym pojawi się napis "nummer eingeben" i wtedy mówisz po kolei cyfry (niestety po niemiecku). Każdą wypowiedzianą cyfrę powtórzy Ci miłym głosem "pani siedząca w kompie" :D i na wyświetlaczu też Ci się wyświetli ta cyfra. Jak już powiesz wszystkie cyfry, mówisz "wählen" i już. Nie wiem czy u Ciebie to zadziała, ale warto spróbować.
    Dzięki za opis! A na nawigacji masz wpisaną opcję Telefonu?

Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    OK sprawdziłem te gumy i powiem tylko tyle że g**no to daje. Nie jest jakoś specjalnie twardziej, choć czuć ale po założeniu po 2 sztuki na stronę auto wstało zaledwie ok 1,5-2cm i mam wrażenie że chyba znowu siedzi po paru kilometrach także nie warto.

Gumy 4max w intercarsie po 5,70zł/szt. bez zniżek.

Jutro dodam fotki w temacie o sprężynach lub założę nowy.
    Dzięki! Czyli co pozostają nowe spręzyny. Poczekam, aż siądzie bardziej i do wymiany...

Vip Vip Awatar Yaro
    BMW
    E38 740d
    Na nawigacji mam widoczne menu telefonu

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
    Na nawigacji mam widoczne menu telefonu
    A no właśnie. U mnie jest telefon a w menu go nie ma. Pewnie dlatego u mnie coś nie działa...Muszę sprawdzić ,czy wszystko jest należycie podłączone.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730
    tak mieszkam na północy dokładniej Sikorskiego :) i takie tam z przedwczoraj

Uploaded with ImageShack.us

BMW
    heh no ładnie wyszpiegowałeś mnie na moniuszki? Trzeba zrobić jakiś spocik. Wiem, że 24go o 13 będzie pod amfiteatrem. Postaram się wpaść.

Takie tam stare fotki:

I stary klekot:)
    Ostatnio edytowane przez jonash ; 14-06-2012 o 15:09

BMW

Dzisiejsze;)

BMW
    No i stało się. Podchodzę do auta, otwieram, a tu nic...Padła bateryjka. Wymieniłem na Boscha S5 100Ah. Powinna wystarczyć. A dzisiaj po myciu zapaliła się kontrolka od ładowania, a dwa dni wcześniej sprawdzałem i ładowanie i pobór i wszystko było wzorowo:]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750 e38
    Blog
    1
    ostatnio widziałem webasto kolo lewej giry z przodu schowane wiec może byc wszedzie

Uprawnienia umieszczania postów