Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 122

Wątek: Witam ponownie z E38

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Hmm skoro uwzieli się na beemki to moze warto się przyczaic z kamera i zrobic prowokacje. Nagrac zajscie, wpier**lic profilaktycznie i zagrozic że jeśli jakakolwiek jeszcze beemka ucierpi material idzie na policje. Troszke zachodu ale ile zabawy jak w paru dowrac takiego debila :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730
    nie martw się jest coś takiego w planach :) bo bratu w220 w centrum miasta w wakacje po 23 całą oje..li a tylko na 10 minut z auta wyszedł i teraz będzie polowanie jego E38 :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Zycze powodzenia i duuuzo fantazji ;) koniecznie wezcie kamere/wideorejestrator!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar kubosh
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Blog
    9
    Znając życie w naszym kochanym Państwie za pobicie wandala jeszcze my dostaniemy wyrok ;] Tak czy siak powinno się naznaczać takich ludzi ( obcięta ręka ) każdy by wiedział ,że to wandal i to nie ważne czy niszczy BMW 7 czy małego Fiata . Mój kolega ostatnio kupił sobie Audi A8 2008r. jakie jego było zdziwienie kiedy pewnego ranka ujrzał szlaczki wyrżnięte kluczami. Po kilku dniach incydent ponownie się powtórzył tylko z drugiej strony . Co ciekawe tylko lepsze samochody były tam poniszczone . Jak ludzie mogą być tak zawistni ? Nie raz widzę ,jak starsi (od mnie) ludzie patrzą na mnie i nie nie wpuszczają mnie na drodze.. bo co gówniarz kupił sobie BMW , a ja nie mam - pewnie cwaniak , diler , złodziej .... myślenie debili.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Nic nie zrobia dupek musialby udowodnic kto to byl - jak poleza to jeszcze im na posterunku wpier**la ;) takie dziadostwo trzeba tepic bo są puki co bezkarni. Są kraje w ktorych za kradziez obcina sie kciuki... No dobra ponioslo mnie :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar jonash
    BMW
    Było E38 740iA '01 | 318 TDS Touring '97
    No niestety, trza się chyba będzie za jakimś garażem rozejrzeć;/ Moje auto stało pod samym urzędem skarbowym i tam jest kamerka. Mam już wycenę to podejdę po niedzieli na policję i mają załatwić nagranie z kamerki. Zobaczymy czy coś będzie nagrane...

Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    Kryzys mamay :P nie no obudowe mozesz sobie przerzucic że starego lusterka. Z tego co widzialem urwany masz tylko zawias.
    A da się tak? Przełożyć silniczek do zwykłej obudowy? Zresztą dzisiaj jadę na warsztat. Mam wykupioną opcję naprawy na oryginalnych częściach. Niech się PZU martwi jak dostanie rachunek na 5tyś:P skoro nie potrafią wycenić poprawnie szkody;]

Najgorsze, że tyle z tym nerwów. Teraz jeszcze deszczyk pada, może od wilgoci elektronika świrować?

Pytałem po mieście ale puki co nikt nic nie wie. A poszło wtedy kilka autek....
    Ostatnio edytowane przez jonash ; 10-03-2012 o 10:08

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Da się ten malowany element odczepić i zalożyć na inne lusterka. Trzeba mocno scisnąć palcami przy przegach i ciągnąć. I mieć nadzije ze jak najmniej spinek się połamie :P Ale się da i po ponownym założeniu się trzyma.

BMW
    A ta malowana osłona jest połamana i tak. Tylko wkład jest cały. W pon auto będzie wstawione d owarsztatu, wszystko jest już ugadane:)

BMW
    Dzisiaj auto odebrałem. Postarali się chłopaki i auto nawet wysprzątali i wypicowali:) fakturki do pzu na 11koła:D W wolnej chwili będą nowe fotki:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730
    a ja widziałem dzisiaj :P ładnie to tak na wąwozowej na kick downie się przelatuje?? xD

Uprawnienia umieszczania postów