Temat poszedł ostatnio bardzo off top , tak więc dyskusje na temat wytrzymałości silników to w innym temacie. Co do mojej decyzji. Przemyślałem wszystkie za i przeciw . Tak więc decyzja o zakupie nowej E32 na cześci jest najlepsza . Niestety w naszym pięknym Kraju jak się ma samochód który notabene nie jest wstanie się poruszać o własnych siłach musimy mieć wykupione OC . Jeżeli nie będziemy go mieli a dopatrzy się tego fundusz gwarancyjny to możemy mieć problem w postaci kary - 3000 pln . Przez ostatnie dni starałem się znaleść jakąś lukę w prawie abym nie musiał płacić rzeczoengo OC przez te 3-4 miesiące jak będzie robiona 7er , gdyż i tak będzie stała w garażu na posesji prywatnej - niestety bez szans. Tak więc jeżeli ktoś sobie kolekcjonuje auta które nie są zabytkami to pomimo tego ,że nie jeżdża , czy sa ozdobą to muszą mieć OC . Nie można też czasowo wyrejestrować auta ani czasowo wycofać go z ruchu ( to ma miejsce tylko przy samochodach ciężarowych do 3,5 T). Tak więc reasumując - Kupuję 735 M30B35 na części i będę doprowadzał moją do stanu używalności . :) Pozdro!