Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Przedstawiam w skrocie e32 735 1989 w manualu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar moloko5
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Blog
    7
    Hehe...Dzuda u mnie biegi też do roboty, więc pewno ten sam problem...:p
    Mi ogólnie lata lewarek, a jak wbijam wsteczny, to muszę tak mocno do siebie, że aż ten tunel sodowy skrzypi i się lekko przestawia,
    a skórka w tym miejscu na lewarku jest wytarta, bo ktoś od dłuższego czasu tak pewno jeździł...i ogólnie biegi nie wchodzą z precyzją, a wydaje mi się, że powinny...:D
    No i może to właśnie to jest problemem co u kolegi...albo jeszcze te malutkie tulejki do wymiany...w sumie to nie jestem pewien...ale jak kolega nam odpisze, jak to było u niego, to będziemy mądrzejsi...;)!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez moloko5 Zobacz posta
    Hehe...Dzuda u mnie biegi też do roboty, więc pewno ten sam problem...:p
    Mi ogólnie lata lewarek, a jak wbijam wsteczny, to muszę tak mocno do siebie, że aż ten tunel sodowy skrzypi i się lekko przestawia,
    a skórka w tym miejscu na lewarku jest wytarta, bo ktoś od dłuższego czasu tak pewno jeździł...i ogólnie biegi nie wchodzą z precyzją, a wydaje mi się, że powinny...:D
    No i może to właśnie to jest problemem co u kolegi...albo jeszcze te malutkie tulejki do wymiany...w sumie to nie jestem pewien...ale jak kolega nam odpisze, jak to było u niego, to będziemy mądrzejsi...;)!!
    Mi lewarek latal jak glupi,moglem kola krecic :)
    Zamowilem tuleje skrzyni biegow w BMW koszt 33,92 dokladnie. Wymienilem i o niebo lepiej :)

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Miałeś wszystko rozebrane i nie zmieniłeś tylnych tarcz?

Mogłeś zmyć jeszcze tą farbę z przednich,mniej by śmierdziało po pierwszej jeździe.

Klocki też ATE? Założyłem taki zestaw ok 2 tyg temu i muszę przyznać że strasznie pylą
    Jestem po testach,wiec owszem farba z przodu zlazla ale nie ma zadnego pylenia . Wszystko jest elegancko

i tym o to linkiem zamykam dzial wymiany hamulcy :)

http://www.fotosik.pl/u/Nzawada/album/1197884
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-05-2012 o 10:41

Uprawnienia umieszczania postów