Szkoda, że tylko taki przez internet cwany jesteś grubasku :) bo w realu to czuję, że jezdzisz z zamkniętymi szybami, a jak wysiadasz z auta to chodzisz z głową spuszczona w dół.
@Arturo193 ja tam na frajerów uwagi nie zwracam , wypowiadają się na mój temat jakieś hejtery, co jeżdzą jakąś E38 z wiejskimi przednimi światłami i myślą, że są panami świata, a tym bardziej wgle nie znają sytuacji a ty bardziej mnie, a czuję, że by się bardzo zdziwili.Trenuję kulturystkę, a nie jakieś żularstwo.Była raz taka akcja, z baletów wracaliśmy i tyle,ale mam nauczkę i temat jest zakończony, prosta sprawa.
Co do sprawy LPG, to dla mnie jest to wiocha i zawsze będzie, a jak kupuje się pojazd tej klasy to jednak się nie powinno go tak przerabiać, ale niestety jestem zmuszony, bo po cholere mam miesięcznie wydawać 3000+ na wache, jak mogę ok 1400.W dodatku i tak zamierzam oszczędzać na E65,dlatego zdecydowałem się na E38 z gazem,a myślałem jeszcze nad Mercem W220,tylko wtedy to bym raczej nic nie zaoszczędził..W dodatku i tak lpg będe tankować pod miastem,bo wstyd mi na stację podjeżdzać i wołać tekst w stylu "Panie, tu mi gazu trzeba,ale zawór pod klapką, by nikt nie myślał, że to na gaz" :D
Pozdro dla normalnych.