Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 83

Wątek: Uwaga nie kupujcie tej e32

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Buahahaha.. dobre... I teraz co? Handlarz, obecny właściciel wpada na forum, dementuje słowa byłego właściciela oraz grupy ludzi pracujących przy aucie za czasów bytności w 3-city (nie łączyć tego ze mną :P) i bezkrytycznie się mu wierzy? Oj Wojtku.. ;) Nie twierdzę że pewne sprawy nie zostały podkolorowane, ale z tego mówi kolega Rysieke32 wynika że NIC co twierdzą osoby znające to auto nie miało miejsca. I to jest też bardzo zastanawiające.

Jeśli o mnie chodzi, to tak czy inaczej nie miałbym już ochoty oglądać tego auta.
    Przede wszystkim nikt nie pokazal zadnego namacalnego dowodu np zdjec rozbitego auta o ktorym mowa, wiec calosc sie do konca kupy nie trzyma.
    Raczej nie czytales wszytkich postow bo udowodnione zostalo ze zalozyciel tego tematu jakis czas temu wczesniej pisal ze to auto to mega malina i ze sam kupilby ja bez mrugniecia okiem, a nagle o 180stopni zmienia zdanie i zaczyna rzucac oszczerstwa- i po tym co napisales:

"Jeśli o mnie chodzi, to tak czy inaczej nie miałbym już ochoty oglądać tego auta"

niestety osiagnal swoj cel...

Ciekawy jestem co bys zrobil jakby na temat twojego auta powstal podobny temat-paszkwil??

Mysle ze dopuki zalozyciel tematu nie pokaze zdjec lub innych dowodow swiadczacych o lotach z wiaduktow itp. nie ma co brac jego slow na powaznie
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 15-03-2012 o 09:14
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Czytam temat w całości i ze zrozumieniem, a autkiem interesowałem się osobiście pod kątem ewentualnej wymiany. Wiem jak było traktowane, wiem co było z nim nie tak. Nie znam historii bytności w stolicy więc opisuje jedynie jej życie na swoim terenie. A wielu jest świadków i zeznań poprzedniego właściciela, że lekkiego życia nie miała. Że był dzwonek, że była upalana itp.. Czego z tego nie możesz zrozumieć? Nie znam i nie bronię kolegi McDriver, ale z dupy wzięte informacje te nie są co? Polecam raz jeszcze wątek od którego wszystko się zaczęło. http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?p=102943

Najlepiej by było, by ktoś ogarnięty obejrzał autko pod kątem rewelacji tego tematu. Sądzę że zarówno szczepcia jak i gruntowną naprawę blacharską da się wyśledzić..

-----> www.e32.750i.pl <-----

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    kafarek a myslisz ze twoje e32 przez 20lat nigdy nie bylo upalane i dzwonka nie mialo? :)
    co to ma do rzeczy?

proponuje zamknac temat bo kolejny raz robi sie piaskownica na 7er.

BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    kafarek a myslisz ze twoje e32 przez 20lat nigdy nie bylo upalane i dzwonka nie mialo? :)
    Szkoda tylko że dowiedziałem się o tym dopiero po wybebeszeniu środka i po zmianie skrzyni na sprawną.

Każdy trop należy sprawdzić. Po to jest forum, po to są znajomości i Nasza wiedza. Nie uważam, żeby coś złego było w założeniu takiego tematu. O formie się nie wypowiadam, bo to już indywidualna sprawa ;) Sprawa pozostaje wciąż niewyjaśniona jak dla mnie.

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    BMW
    750i
    kolego co jesteś obecnym właścicielem czy to auto ma kartę pojazdu?

jeśli tak to ... wcześniejsi właściciele będą wpisani.....

po 2gie

zaślijcie panowie nr VIN do Wojtka oboje i się okaże czy to to samo auto...

policja nie posiada wstecz danych po nr rej ... ale postaram się ustalić jego poprzednie blechy

BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Akurat żaden problem jego poprzednie blachy ;)

Foty z trojmiasta:

fotki z remontu motorowni

http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc03116o.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images...sc03130vt.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/691/dsc03126j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/194/dsc03118v.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/232/dsc03128j.jpg/

i to dlaczego rozpoznawalne było pod maską..

Sam właściciel z Gdyni twierdzi że po dzwonie w wawce nie było co składać. Czy aby kolego Rysiek na pewno Ty kupowałeś ją od Łukasza? Być może nabyłeś ją już od kogoś z Wawki i sam nie wiedziałeś co i jak?

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    BMW
    750i
    bardziej chodziło u ustalenie czy to to samo auto po vinie.... w sensie tablice z wawki i jakie poprzednie to auto z tym winem miało....

ale pod maska fajnie:)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    i bezkrytycznie się mu wierzy? Oj Wojtku..
    A gdzie bezkrytycyzm ?? - podziękowałem Ryśkowi za spokojne wyjaśnienie i tyle. Cieszę się, że zachował kulturę w odróżnieniu od np. JojntoVicza. Wciąż czekam na wyjaśnienie Mcdrivera, bo jak dla mnie sytuacja jest mocno niejasna. Prosiłem o to już dwa razy. McDriver wpadł na Forum po latach (poprzednia aktywność 06.08.2010) wywołał jak się wstępnie wydaje zadymę i zamilkł. I wszystko z mojej strony; o żadnym bezkrytycyzmie mowy nie ma.
    Gra muzyka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750 e34 540
    Kafarek ja absolutnie nie chce nic ukrywać pisze jak jest, widzę że było z przodu coś robione ewidentnie ale na pewno nie byłe nic ciętę i spawane. Słupki, dach wszystko w porządku. Pokaż mi teraz na ulicy auto bezwypadkowe??? Nie wiem wogóle do czego zmierza ten temat.... . Po co spekulować? Przyjade na jakiś najbliższy zlot obejrzycie sobie ją i wtedy będziecie mogli sobie pisać o chcecie. Skoro była tak mocno uderzona i nie było co zbierać to czemu nadal ma ten sam xenon , te same ringi , te same przyciemnione tylne lampy, te same szyby ? Kafarek mam w ch.. to czy miała dzwona czy nie, wiem w jakim stanie jest teraz. I zaznaczam że od teraz samochód póki co nie jest na sprzedanie...!!!!! Więc można usunąć ten temat przestrzegający wszystkich biedaków którzy mogliby na nią natrafić. Niech ktoś to zamknie albo usunie bo nerwy mi już puszczają...

BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    A gdzie bezkrytycyzm ?? ... ...o żadnym bezkrytycyzmie mowy nie ma.
    Wojtku, Twój wpis zabrzmiał tak, jakby wyjaśnienie Ryśka zamykało dla Ciebie sprawę. cyt.

Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Rysieke32 - bardzo dziękuję, że wyjaśniłeś nam tą nieco niesmaczną sprawę. Zastanawiają mnie motywy Mcdriver, które skłoniły go do tej manipulacji.
    Czyli wg Ciebie sprawa została wyjaśniona, a McDriver to manipulant. No napisane wprost.. nie trzeba nic dorabiać i interpretować.

Otóż drogi Wojtku sprawa nie została wyjaśniona. Zbywca z trójmiasta twierdzi że auto zostało rozbite po tym jak je sprzedał i to wg mnie należy sprawdzić, bo jest to do łatwego sprawdzenia. Szkoda że temat nie rozwinął się tak bardzo nieco wcześniej. Byłem w warszawie w ubiegłą sobotę, obejrzałbym dla potomności forum.

I bardziej wierzę całej rzeszy ludzi z trójmiasta i tego forum niż kolesiowi co zarejestrował się na forum dla tego tematu i w dodatku przyznał że jest handlarzem.. Sorry, takie moje prawo..

Uprawnienia umieszczania postów