Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: BMW e38 - wizerunek flagowej limuzyny z 90-tych lat w roku 2012

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Nie zgodzę się że to jest auto wyjątkowe tylko dla znawców. Przeciwnie. Kierowcy 3-letnich renówek i peugeotów widząc umyte e38 na ładnych felgach w większości myślą że oto stoi wóz za ponad 100tys. zł z 2005 roku. Również moi rówieśnicy kiedy jeździłem e38 do liceum byli mocno zaskoczeni rocznikiem auta ('97).

Dla ludzi którzy maja kasę na samochód to świetny wóz. Nie raz idąc do sklepu gapię się parę chwil na mojego prosiaka podniecając się tymi przepięknymi proporcjami nadwozia, to najładniejsza z klasycznych beemek obok e46 coupe (już nie taka klasyczna).

To kwintesencja samochodu, to auto niczego nie udaje, nie ma glupawych ozdobników i atrap, sprawia wrażenie, że każdy kształt i linia mają swoje techniczne uzasadnienie. Idealny kompromis komfortu, prestiżu i właściwej autom sportowym władczej agresji. Maszyna do jeżdżenia. Freude am fahren!!

Dla mnie to cud że są tak tanie w zakupie bo mogłem spełnić swoje marzenie :) MIEĆ to auto!

PS. Spojrzenie 40-latka w fabii - bezcenne.

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    Kierowcy 3-letnich renówek i peugeotów widząc umyte e38 na ładnych felgach w większości myślą że oto stoi wóz za ponad 100tys. zł z 2005 roku.
    Eeee tam ;) Jakbys im postawil umyta i zadbana Alfe 164 to na e38 nawet nikt by nie spojrzal ;)
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    PS. Spojrzenie 40-latka w fabii - bezcenne.
    Akurat tym bym sie nie sugerowal... Pan w Fabii patrzac na e38 moze sobie rowniez pomyslec "...co za frajer... starego pazdzierza kupil co mu 20litrow chleje i mysli, ze szpanuje..." ;)
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 12-03-2012 o 02:12

Uprawnienia umieszczania postów