Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: swap czy remont

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    dlatego jeśli auto jest w ładnym stanie i ma stać się klasykiem to nie robi się pseudoremontu za 1-2tyś a jeśli jest stary zgnitek który pojeżdzi rok, dwa i na złom to szkoda nawet tych 2 tyś, więc nie rozumiem dlaczego tak siedli na mnie jak napisałem że założyłem starą uszczelkę w jakimś gównianym e34 dawno temu i w dodatku wszystko śmigało jak należy
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 05-03-2012 o 22:12

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    dlatego jeśli auto jest w ładnym stanie i ma stać się klasykiem to nie robi się pseudoremontu za 1-2tyś a jeśli jest stary zgnitek ktury pojeżdzi rok,dwa i na złom to szkoda nawet tych 2 tyś ,więc nie rozumiem dlaczego tak siedli na mnie jak napisałem że założyłem starą uszczelkę w jakimś gównianym e34 dawno temu i w dodatku wszystko śmigało jak należy
    Widzisz, 7er to forum pasjonatów a nie mechanik on-line. Piszą tu ludzie, którzy wkładają w swoje samochody nie tylko duże pieniądze, ale także serce. Ja rozumiem, że nie każdy ma gruby portfel, ale seria 7 to nie auto kompaktowe. Każdy ma marzenia, dla wielu jest nim BMW serii 7, ale trzeba sobie zdawać sprawę z kosztów swoich marzeń, dlatego wyszło oburzenie montażu czegoś na silikony, kleje, zalewanie starym olejem, chłodziwem ect...

P.S. Ja też nie sram pieniędzmi, pewnie, że chciałbym 5 litrowe V8. Ale zdaję sobie sprawę, że któregoś dnia jeśli silnik będzie wymagał remontu czy będzie poważniejsza usterka to nie podołam finansowo, dlatego szukam 2.8 ( jak by nie było trochę tańszy w utrzymaniu ).
    Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 05-03-2012 o 19:39

Uprawnienia umieszczania postów