Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 95

Wątek: co myslicie o tej idiotce z Sosnowca???

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    Rozdmuchana sprawa ,media politycy Rytkowski policja i nasze kochane społeczeństwo.Zastanawiam się gdyby nie taki rozgłos to ile osó zapaliłoby święczkę w miejscu w którym znaleziono Magdę ?? Liczba znikoma a teraz to pielgrzymka .Ile jest tragedi z dziećmi i nikt tak nie demonstruje.Nikt tak naprawde nic nie wie a wypowiadają się jak by mieli lepsze wiadomości w sprawie matki .Tylko pytanie a co z mężem -a wiem biedny niszczęśliwy chłopina trafiła mu się baba.Nie wierzę ,że matka młoda jesli ma wsparcie od strony męża nie posunie się do takich kroków.Ciekawe jeśli te morderstwo popełniłby tatuś czy też takie jazdy były by z waszej strony??Wątpię .
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    PS. bezi popełniłeś błąd edytując moj post - mowilem w nim o ratowaniu życia/zdrowia tego dziecka - a więc słowo 'coś' jak najbardziej tam pasuje.
    Dziecko/osoba/człowiek jest KIMŚ a nie CZYMŚ...według tego co napisałeś ja powinienem się zwracać do Ciebie jako do czegoś/(np: jakiejś rzeczy ) jeżeli chcesz od tej pory bedę tak do Ciebie pisać jakbyś był rzeczą jakąś.
    Nie odpisuj tutaj,aby nie robić OT...zapraszam na PW.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez dorka Zobacz posta
    Tylko pytanie a co z mężem -a wiem biedny niszczęśliwy chłopina trafiła mu się baba.Nie wierzę ,że matka młoda jesli ma wsparcie od strony męża nie posunie się do takich kroków.Ciekawe jeśli te morderstwo popełniłby tatuś czy też takie jazdy były by z waszej strony??Wątpię .

Dorka Ty masz jakąś obsesje na punkcie tego męża bo ciągle o nim gadasz - mam wrażenie że najlepiej byś chciała jak by napisali ze to ON kazał jej zabić wyrzucić i rozkręcić całą aferę! a matka jest aniołem i jest cacy itd i żeby było że kobieta jest bez skazy - chyba z deczka przesadzasz z tym feminizmem

Niestety fakty póki co wskazują na MATKE a nie na osoby postronne i tego sie trzymajmy - jak dojda nowe okoliczności i fakty bedziemy o tym mówić!

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1de14

póki co do ojca dziecka nie ma nikt zarzutów

Jak czytamy i za Rutkowskim na którym POLICJA wiesza psy! ( moim zdaniem broniac swojej nieudolności stara sie ludziom pokazac jaki Rutkowski jest BEEE)
    wstawiaja sie najbliżsi ofiary
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 07-02-2012 o 18:27
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

BMW
    E32 750i
    Do gościa nic nie mam tylko wszyscy jazdę robicie na tę młodą matkę , i tylko tyle . Fakt winna tego czynu aby ponieśc karę stosowną do tej tragedii. Rozmawiać a okarżać to dwie różne sprawy.
    Wystarczy wstrzymać się z nie którymi wypowiedziami jakie miały miejsce i tyle w temacie.
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    Pamietaj Dorota że mamy demokracje i wolność słowa a zakładanie tematów na m.inn tym forum jest po to by pisać,rozmawiać czasem sie spierać itd
    Więc zabranianie komukolwiek wypowiadac czegokolwiek to ograniczanie swobód osobistych.

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Więc zabranianie komukolwiek wypowiadac czegokolwiek to ograniczanie swobód osobistych.
    Pod warunkiem że robi to w sposób odpowiedni i zgodny z regulaminem, który zaakceptował rejestrując się na tym forum. I broń boże nie piję teraz do nikogo tym bardziej do Ciebie Adasio.

BMW
    E32 750i
    Przeczytaj ze zrozumieniem.O zakazie pisania nigdzie w moim poście nie napisałam.A na marginesie Twoje zwracanie uwagi bedzie na miejscu jeśli bedziesz moderatorem. Napewno Moderator zwróci mi uwagę jeśli przegiełam w tym temacie ,nie martw się za nich ,chłopaki jak narazie dają radę ogarniać wszystko :D A na koniec mam prawo wypowiedzieć się również,że nie które wypowiedzi były nie na miejscu.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Temat widzę bardzo się rozwinął. Wg. mnie nie nam oceniać co i jak gdzie i kiedy.. Prawdę zna tylko matka a my możemy snuć domysły. Gdyby nie wyszło na jaw to że dziecko nie żyje to wszyscy żyli by w przekonaniu że została uprowadzona. Mamy nowy wątek : wypadło z kocyka.. wszyscy myślimy , nieszczęśliwy wypadek.Podejrzewam że z czasem wyjdzie jeszcze jakiś nowy tok wydarzeń. Dla mnie tylko dziwne jest to że w nagraniu Rutkowskiego to on pierwszy wypowiedział 'wypadła Ci' na co matka przystała..prawda? czy taki scenariusz po prostu jej odpowiadał i później go tylko podtrzymywała? Pożyjemy zobaczymy.Biedna Madzia.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez dorka Zobacz posta
    O zakazie pisania nigdzie w moim poście nie napisałam..

Jak to nie,a to:

"Wystarczy wstrzymać się z nie którymi wypowiedziami jakie miały miejsce i tyle w temacie."

A ja mam prawo powiedzieć, że wolno każdemu pisać co mu sie podoba pod warunkiem jak zreszta zauważył JOE, że jest to w sposób parlamentarny i zgodny z regulaminem!

BMW
    E32 750i
    Jeśli u Ciebie wstrzymanie wypowiedzi i zakaz to jest to samo to no coment
    Zachęcam do przeanalizowania całego tematu i to zdokładnym zrozumieniem. Czy wszystkie wypowiedzi były wg Ciebie wypowiedziane w sposób parlamentarny i zgodny z regulaminem,I może uda się Tobie zauważyć ,że jednak moderatorzy czuwają nad tym tematem.Więcej dyskutować nad znaczeniem wyrazów nie będę bo to już nie na temat.

Uprawnienia umieszczania postów