Taka jest prawda chociaż Rutkowski dawno stracił licencje detektywa jeśli ktoś nie wiedział można o tym poczytać troszkę przegiol ale myślę ze jego gra była warta ...
Taka jest prawda chociaż Rutkowski dawno stracił licencje detektywa jeśli ktoś nie wiedział można o tym poczytać troszkę przegiol ale myślę ze jego gra była warta ...
stracił licencje bo pewnie komuś zalazł za skóre, ale to nie temat o którym rozmawiamy. Zadziałał i to skutecznie a o to przecież chodziło, gdyby dziecko poleżało jeszcze kilka dni to pewnie nie można by było przeprowadzić sekcji zwłok.
próbowała popełnić samobójstwo w areszcie w Katowicach , zastanawia mnie tylko skąd ona tam wzięła "detergent do mycia naczyń" ?
http://wiadomosci.wp.pl/wid,14230863,martykul.html
dobry przyklad na to,zeby nie brać sobie do serca tego co mówią media
PS. bezi popełniłeś błąd edytując moj post - mowilem w nim o ratowaniu życia/zdrowia tego dziecka - a więc słowo 'coś' jak najbardziej tam pasuje.
Admin PS
Polecam czytać ze zrozumieniem własne posty.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 06-02-2012 o 20:26
To że kłamała przed całą Polską w mediach, nie podlega dyskusji. Ciekawe jak czują się ci wolontariusze co biegali po Sosnowcu i rozwieszali plakaty przez 24h, ci którzy dawali bez interesowanie nagrody za odnalezienie i ogólnie wszyscy którzy z dobrego serca pomagali. Co do naszego wymiaru sprawiedliwości to nie wierzę aby wyrok był sprawiedliwy. Dziewczyna i tak już nie będzie miała łatwego życia, tak głośno było i nadal jest o tej sprawie że jest dosyć rozpoznawalna, a jakie ma zdanie wśród społeczeństwa można przeczytać pod każdym artykułem w sieci na jej temat.
Dziecka szkoda, ale niestety rodziców się nie wybiera. A co dokładnie się stało, to już sąd ustali i albo się z tym zgodzimy, albo nie :)
Wielki szacunek dla Jackowskiego, który chciał pomóc ale nie dali mu szansy, mimo tego powiedział że dziewczynka znajduje się nadal w Sosnowcu. Wg mnie potwierdził swoje umiejętności.
Czy w Polsce nie ma innych problemow?