Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 187

Wątek: Jaki kupic telefon komorkowy?????

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Używam od 3 miesięcy HTC DHD.. Wcześniej miałem SG i przed zakupem HTC'ka krótko (kilka dni) bawiłem się SGII.. Powiedzmy że z Androidem wiem jak się obchodzić i jednak z HTC sprawdza się on najlepiej.. Siedzę w sieci Orange i mam tam 2GB transferu.. W domu necik leci po WiFi, reszta na 3G i na wszystko wystarczy.. Znakomita funkcjonalność, szybkość i stabilność.. Wielkim minusem jest jednak bateria :/ Przy max obciążeniu aplikacjami stałymi, nawigacją, lokalizacją, siecią w moim użytkowaniu baterię ładuję raz na dzień :/ Muszę kupić większą baterię..

Polecam HTC DHD!

-----> www.e32.750i.pl <-----

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Rzeczywiście bateria jest bolączką i na początku trudno jest do tego przywyknąć, ale po jakimś czasie wieczorne podłączanie do sieci wchodzi w krew i człowiek się nie zastanawia...

Początkujący Użytkownik Awatar Wiśnia_7
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez Roobs Zobacz posta
    "ten" crash test obleciał wszystkie portale...był Wasz ?
    Poważnie mówiąc po co rzucać telefonem Ponoć służą do rozmowy :P
    Jeśli umowę podpisuje osoba fizyczna to warto dokupić opcję ubezpieczenia która gwarantuje naprawę lub wymianę nawet po upadku czy kradzieży
    Taką opcje ma T-mobile.
    Czy adekwatne? 10 na 12 moich telefonów to Samsungi. Nie grzebane, taki jak z fabryki i z każdym coś już było. Uznałem że taki ich urok i nie spinam się nad tym Do zwykłego użytkowania miedzy 4 a 4s nie zauważam różnicy. Więc pozostaje PYTANIE ...jak do rzucania to nie polecam iPhone :P
    nie, nie mam nic wspólnego z tym crash testem aczkolwiek tego typu materiał właśnie nas zainspirował.
    Wydaje mi się, że dość obszernie ująłem temat więc nie ma mowy tu o żadnej spinie czy obronie Samsunga bo to nie jest w mojej kwestii.
    Tak jak wspomniałem bliższy mi jest Android a już na jakim telefonie to mniejsza różnica.
    Zgadzam się z Tobą, że mogą się Twoje telefony wieszać bo niestety Samsung wrzuca dużo softów z błędami i użytkownik musi to sam naprawiać ale to tak jak mówiłem - dla mnie nie problem i z pośród 30 wersji romów dla Galaxy wybrałem zaledwie dwa idealne.
    Jest duża różnica w reakcji iP4 pomiędzy 4 a 4S a nawet bardzo duża jeśli obciążony jest telefon.
    Ale to też napisałem, jak ktoś nie chce się bawić w cutomizację niech wybierze Apple.

A co do upadków to niestety nie mam za dużego szczęścia bo regularnie co pół roku jakiś aparat mi gruchnie na ziemię
    iP3 GS to nawet przejechałem raz 220tką
    Więc jak telefon jest trochę bardziej wytrzymały i można nim rzucać to akurat dla mnie na plus :P
    Ostatnio edytowane przez Wiśnia_7 ; 05-12-2011 o 13:36
    MB W140 S320 >> MB W220 S500 >> BMW 745i E65

Początkujący Użytkownik Awatar Wiśnia_7
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Przy max obciążeniu aplikacjami stałymi, nawigacją, lokalizacją, siecią w moim użytkowaniu baterię ładuję raz na dzień :/ Muszę kupić większą baterię.
    zmień krenel na jakiś bardziej energooszczędny a na pewno poczujesz różnicę.
    MB W140 S320 >> MB W220 S500 >> BMW 745i E65

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    To teraz mam dopiero zagwozdke :) co wybrać bo szczerze to Iphon mi sie bardzo podoba a i samsung czy Vave II czy III czy galaxy SII to tez są ok
    jednak wazne by miał dobry zasięg a słyszałem że w IP4 antena jest umieszczona w takim miejscu że jak ją trzymając palcami tel dotykamy to gubi zasieg?? prawda to?
    jak z przesyłaniem zdjęć za posrednictwem bluetoth w poszczególnych modelach??
    czy ten itunes czy jak on sie zwie to taki straszny czy strach ma wielkie oczy?
    Modyfikacjami fona nie bardzo sie interesuje - zalezy mi na tym by wszystko działało od poczatku, nie trzeba było milonów rzeczy wgrywać by tel był normalny
    by bateria trzymała w miare długo, by robił fotki średnie bo ja mistrzem fotografi nie chce zostać i aby sie nie zawieszał gdy strony xxx od Olejusa będe chciał poogladać :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Ostatnie wypusty Iphona 4 zostały poprawione pod względem zasięgu. Wiem bo sam używam, mogę złapać telefon nawet dookoła rękami i jest ok, nie traci zasięgu. Po za tym co apple to apple, jakość telefonu jest naprawdę na wysokim poziomie, szkło i metal... :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar siwymetal
    BMW
    E65 745i 2001
    Jak nie lubisz grzebać to widzę tylko dwie alternatywy :HTC Sensation,z nowym HTC Sense jest od razu do używania,bez potrzeby dogrywania czegokolwiek,baaaaardzo intuicyjny,Apple Iphone również działa wszystko od wejścia.Itunes to zwykły odtwarzacz multimedialny z funkcją synchronizowania praktycznie wszystkiego z urządzeniami przenośnymi Apple,tak że twierdzenie,że Itunes lub zsynchronizowanie z nim Iphona jest jakimkolwiek prolemem dla człowieka umiejącego czytać jest absolutnie nieprawdziwe,tym bardziej,że wszystko jest po naszemu.Bluetooth w obu urządzeniach działa dobrze (ja nie mam żadnych zastrzeżeń),niestety Iphone ma dosyć ograniczoną funkcjonalność tego łącza.
    Jeśli chodzi o fotki to mimo mniejszej rozdzielczości matrycy Iphone robi lepsze zdjęcia i filmiki.Najlepiej jest jednak sprawdzić wszystko osobiście,jak masz możliwośc pożycz od znajomych kilka telefonów i potestuj je osobiście,bo zdanie się na czyjś opis może Ci się długo odbijać.Pozdrawiam i napisz co wybrałeś.
    Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 05-12-2011 o 17:37
    "Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez siwymetal Zobacz posta
    tak że twierdzenie,że Itunes lub zsynchronizowanie z nim Iphona jest jakimkolwiek prolemem dla człowieka umiejącego czytać jest absolutnie nieprawdziwe
    Po 1. umiem czytać i nie chodzi mi o to że jest to jakiś problem, ale jest to dodatkowa bariera, którą ktoś zaakceptuje a drugi ją znienawidzi. Mając iPhona nie możesz sobie np u kumpla zgrać/wgrać zdjęć, muzyki czy jakiś filmików tylko potrzebujesz do tego (cholera zresztą wie po co) tego "magicznego iTunes'a. Nie możesz też swobodnie wymieniać takich plików pomiędzy innymi użytkownikami innych telefonów jak Samsung/Nokia/LG/i inne. Jako posiadacz Androida obce są mi tego typu ograniczenia i dlatego iTunes jest dla mnie takim "problemem". Oczywiście można się przyzwyczaić i nauczyć się z nim żyć. Z chronicznym katarem lub bez ręki zresztą też :-P

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    SPOKOJNIE Panowie - chodzi o to by mnie doradzić a nie sie pokłócić

Rozumiem IRKA bo przez bluetooth przezrucam wszystko z kompa na tel, z tel na kompa, jeszcze inaczej i jest to wygodnie i jest to niewątpliwa zaleta.
    A ten cały Itunes to co trzeba zainstalowac z płytki na kompie i co potem?? przerzuca tak jak przy bluetooth ?? czy jeszcze jakies komplikacje są?
    można w obie strony przerzucać? ale nie da się rozumiem załóżmy z mojego Iphona na nokie n8 tak? czy z kolegi samsunga na mojego Iphona - dobrze rozumuje?
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    właśnie odebrałem galaxy ace przełożyłem karte popostrykałem może z 2 min i rzuciłem na stół jak narazie xxx mnie nowoczesność
    Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 05-12-2011 o 15:48

Uprawnienia umieszczania postów