nie ma za co na tych fotkach nie bylem w stanie ladniej zrobic
nie ma za co na tych fotkach nie bylem w stanie ladniej zrobic
Kolego jesteś jasnowidzem? :-)
SIEMA... TO CZERWONE E32 NALEZY DO MNIE :)
hej chłopaku, ostygnij z tymi wywodami na temat momentu w, którym to auto było niby lakierowane...To po pierwsze. Po drugie...ten egzemplarz e32 to SONDER LACK, czyli indyvidual, wiec odnies sie do tego w swych osadach odosnie prawidlowo/nie prawidlowo polakierowanyc listew przy zderzakach. Po TRZECIE. Nie wiem czy ogarniasz pojecie CAR DETAILING i całą otoczkę związaną z tym tematem, ale właśnie dzieki temu ta czerwona e32 wyglada tak jak wyglada, nie zaś jak gros kibli, w których lakier jest tak wypłowiały, że można sobie nim piłować pazury u rąk. Rozwiałem twoje wątpliwości? Jeśli tak to ciesze sie bardzo!
P.S. Swoją drogą, skoroś taki wyczulony na lakier i masz rentgen w oczach bo po zdjeciach jestes w stanie okreslic czy auto bylo lakierowanie przedwczoraj lub tez nie....to chetnie podrzuce cie pare aukcji z roznymi bawarkami, ktore mam na oku, pomożesz wybrać tą z ORI lakierem, OK?
Dzięki Bogu, że się pojawił właściciel, gdyż faktycznie niektórych wywodów nie dało się już czytać.
Gra muzyka
:) fakt faktem niektórzy zachowują się tak jakby pracowali w monachijskiej fabryce BMW
mi się podoba, jest mówiąc krótko zajebista. ładnych parę lat temu miałem okazje przejechać się E34 w identycznym kolorze, bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie ta E34 a E32 omawiana jeszcze większe. Mam tylko jedno ale na jednym zdjęciu da się zauważyć brak listwy pionowej między dużą szyba a trójkątna, a tym samym brak trójkątnej rolety
Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 28-11-2011 o 20:19
Rodzina właściciel wyjaśnił już że spadła mu roletka przez co zdemontował i listewkę i roletkę na czas naprawy jednak wykorzystal zdjęcie bez tych elementów co prawda jednak fajniej by było gdyby zdjęcie było już po złożeniu jednak taki detaling mogą zauważyć chyba tylko gorliwi właściciele E32 :P
Mi w niej brakuje longa i V12 ;) Ale i tak jest super. Wtedy do kolekcji E38 w ori imolarot i ładnie przed domem by się zaczerwieniło :D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/