Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Konsola PS3

Cytat Zamieszczone przez l_mariuszjunior Zobacz posta
    xbox ma tez pada ,który dużo lepiej leży w dłoni :)
    To pograj tym padem w Tekkena lub w inną grę gdzie potrzeba precyzyjnego "krzyżaka" to zmienisz zdanie. A jak grałeś i nadal tak uważasz to wiem coś na temat twojego poziomu umiejętności. Oczywiście bez obrazy bo nie mam tego na celu.
    Pady z Xboxa są dobre w grach gdzie jest sterowanie na analogu. Czy lepsze od padów z PS3 to nie wiem ale z mojej perspektywy to jedyny i najlepszy pad to ten od Sony. Reszta to wynalazki. Te pady mają niezmienny kształt od 95r bodajże także coś w tym musi być.

Jeśli chodzi o gry PS2 na PS3 to wyszło kilka odmian PS3. W pierwszym rzucie były wersje obsługujące w 100% wcześniejsze platformy, później weszła modyfikacja i została kompatybilność z PSP i PS1 tylko (szkoda). A jak jest z najnowszymi modelami to nie wiem. Trzeba by zapytać kogoś kto ma nowego PS3slim lub poszukać w u wujka google.
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 19-10-2011 o 20:24

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    No ja mam też mam slima ale dopiero go poznaję...

Przede wszystkim podłącz ją do netu. Pościągaj updaty, odpal GT5, podeślę Ci czarną M5 to coś może się ścigniemy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M
    joe white jesli okreslasz poziom umiejetnosci patrzac kto jakim padem gra,to gratuluje:)To jakbys osadzal umiejetnosci kierowcy w zaleznosci jakim autem jezdzi....Ale ja sie nie znam:P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 750i
    Blog
    1
    ja grałem i xboxem i ps3 i obie są super ale ps3 tak jakby o poziom wyżej :)

co do ps3 i netem wiadomo w necie jest mnóstwo dodatków dem i gier do kupienia bez wychodzenia z domu :)

ja mam ps3 od prawie roku do tej pory grałem w takie gry jak :

GOW 3 - super grafika i wciągająca długa fabuła
    fifa - fajna gra zależy kto jak podchodzi do piłki
    mafia - świetna gra jedna z moich ulubionych
    nfs hp2- świetna grafika auta wyglądają rewelacyjnie
    teeken6 - totalna klapa nie polecam
    paradise - gra jest ok ale jakoś mi nie podchodzi
    CAL modern warfare 2 - jak ktoś lubi tego typu gry to bedzie zadowolony

Zaawansowany Użytkownik Awatar l_mariuszjunior
    BMW
    E38 740i M62B44
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    To pograj tym padem w Tekkena lub w inną grę gdzie potrzeba precyzyjnego "krzyżaka" to zmienisz zdanie. A jak grałeś i nadal tak uważasz to wiem coś na temat twojego poziomu umiejętności. Oczywiście bez obrazy bo nie mam tego na celu.
    Pady z Xboxa są dobre w grach gdzie jest sterowanie na analogu. Czy lepsze od padów z PS3 to nie wiem ale z mojej perspektywy to jedyny i najlepszy pad to ten od Sony. Reszta to wynalazki. Te pady mają niezmienny kształt od 95r bodajże także coś w tym musi być.

Jeśli chodzi o gry PS2 na PS3 to wyszło kilka odmian PS3. W pierwszym rzucie były wersje obsługujące w 100% wcześniejsze platformy, później weszła modyfikacja i została kompatybilność z PSP i PS1 tylko (szkoda). A jak jest z najnowszymi modelami to nie wiem. Trzeba by zapytać kogoś kto ma nowego PS3slim lub poszukać w u wujka google.
    zgadzam się z tym Joe konsole porównywalem na grach typu fifa 11 i cod blac ops
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

Cytat Zamieszczone przez phdream Zobacz posta
    joe white jesli okreslasz poziom umiejetnosci patrzac kto jakim padem gra,to gratuluje
    Widzę że kompletnie mnie nie zrozumiałeś. Chodziło o porównanie padów z obydwu konsol. Jeżeli ktoś pisze że pady z Xboxa są lepsze od tych z PS3 to moim zdaniem po prostu nie grał w gry w których wymagana jest spora precyzja "krzyżaka". A jeżeli grał i nadal tak uważa to po prostu mało umie bo jak by umiał sporo to by wiedział że w rękawicach bokserskich się igły nie nawlecze. I Bill G. o tym wie ;D i dlatego poblokował swoje konsole żeby nawet przez przejściówkę USB nie dało się Soniaka podpiąć.

Sens mojej wypowiedzi jest taki że pady z PS3 są po prostu najlepsze bo mają bardzo dobrą ergonomie i precyzję. Pady z Xboxa mimo równie dobrej ergonomii tracą na precyzji sterowania w grach gdzie wykorzystuje się krzyżaka a nie analog. Takie są fakty i każdy kto ma pojęcie i coś tam umie Ci to powie niezależnie czy lubi Xboxa czy nie.

zgadzam się z tym Joe konsole porównywalem na grach typu fifa 11 i cod blac ops

I to potwierdza to co piszę. Te gry wykorzystują analog.

Teraz odpal wspomnianego Tekkena i wykręć parę juggli na obu padach i już będzie wszystko jasne.
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 20-10-2011 o 18:03

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez KędziorCG Zobacz posta
    ja mam slima :) i gry na ps2 nie chodzą ... działają tylko te z ps3 i ps1

co do dysku tutaj tez jest łatwy do wyjęcia :) wyjmuje sie go z przodu pod połykaczem płyt :D
    A załóż się :)
    Podłącz ją do netu i zaktualizuj oprogramowanie! Dzisiaj Czyta wszystko łącznie z Divix czy obrazami płyt BluRay, obsługuje technologię 3D zarówno w filmach jak i w grach.

Ze względu na to, że się rozpisaliście też o XboX to zasadniczą różnicą jest napęd, konsola od Microsoftu obsługuje tylko DVD HD a więc stąd różnice w cenach gier.
    Spora różnica jest także w procesorze i i reszcie bajerów na płycie głównej. Owszem na początku różnic w grach nie było i w wydajnościach ale po kilku latach zaczynają wychodzić różnice w możliwościach obydwóch konsol. Jak nie jeden z graczy zauważył niektóre tytuły wychodzą tylko na PS3 i powodem tego są nie tylko pieniądze i umowy ale też możliwości konsol 3 generacji, z czasem to się będzie pogłębiać.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar l_mariuszjunior
    BMW
    E38 740i M62B44
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    Widzę że kompletnie mnie nie zrozumiałeś. Chodziło o porównanie padów z obydwu konsol. Jeżeli ktoś pisze że pady z Xboxa są lepsze od tych z PS3 to moim zdaniem po prostu nie grał w gry w których wymagana jest spora precyzja "krzyżaka". A jeżeli grał i nadal tak uważa to po prostu mało umie bo jak by umiał sporo to by wiedział że w rękawicach bokserskich się igły nie nawlecze. I Bill G. o tym wie ;D i dlatego poblokował swoje konsole żeby nawet przez przejściówkę USB nie dało się Soniaka podpiąć.

Sens mojej wypowiedzi jest taki że pady z PS3 są po prostu najlepsze bo mają bardzo dobrą ergonomie i precyzję. Pady z Xboxa mimo równie dobrej ergonomii tracą na precyzji sterowania w grach gdzie wykorzystuje się krzyżaka a nie analog. Takie są fakty i każdy kto ma pojęcie i coś tam umie Ci to powie niezależnie czy lubi Xboxa czy nie.

I to potwierdza to co piszę. Te gry wykorzystują analog.

Teraz odpal wspomnianego Tekkena i wykręć parę juggli na obu padach i już będzie wszystko jasne.
    znajdź mi tekkena na xboxa :D
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

znajdź mi tekkena na xboxa

A w czym problem?
    http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3415293

Uprawnienia umieszczania postów