Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Konsola PS3

Panowie tylko żeby temat się nie przerodził w przepychankę XBox vs PS3. Dalsze OT z tym związane będę kasował i ewentualnie „nagradzał”.

Z gier to jest sporo flagowych tytułów:
    - Gran Turismo (seria)
    - Need for Speed (seria)
    - Metal Gear SoliD (seria)
    - Tekken (seria)
    - Resident Evil (seria)
    - Final Fantasy (seria)
    I długo by tak można wymieniać.
    PS3 jest kompatybilne z grami z PS1 i PSP.
    Pod netem radzi sobie bardzo dobrze, jest bardzo rozbudowana sieciowo. Generalnie konsola bez netu traci bardzo dużo.

Konto zablokowane
    Na PS3 polecam grę Call of Duty Black Ops

ps.polecam również słuchawki dedykowane do tej gry http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,...l?ticaid=1d3a5 naprawdę świetnie się w nich gra

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Panowie tak wiec polecam strone www.polygamia.pl <- tu sa wszystkie nowinki o grach itd:) konsole "piracic" bez sensu bo wiekszosc produkcji bazuje na trybie "online" straczajacym na 500h a nie na 5 :) bo tyle trzeba na przejscie wiekszosci "wspolczesnych" trybow dla jednego gracza:)
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    Na PS3 polecam grę Call of Duty Black Ops

ps.polecam również słuchawki dedykowane do tej gry http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,...l?ticaid=1d3a5 naprawdę świetnie się w nich gra
    battlefield Bad Ccompany 2 ALBO za 2 tyg BATTLEFIELD 3:) <- najlepsza gra :)
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 19-10-2011 o 13:59

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    battlefield Bad Ccompany 2 ALBO za 2 tyg BATTLEFIELD 3:) <- najlepsza gra :)
    Oj widzę że w Tier1 nie grałeś, battlefield przy tym wygląda słabo.

Marynarz polecał CoD... nie powiem, dobra gra ale dobija mnie niedopracowanie i w wielu przypadkach niedorzeczność akcji. Zawsze mam mieszane uczucia co do CoD, na pewno warto zagrać ale mając 200zł w kieszeni stojąc przed półką w sklepie zastanawiając się co wziąć czy CoD czy MoH nawet nie byłoby tematu! MoH jest bez porównania lepszy jeżeli chodzi o SinglePlayer jeżeli ktoś kupuję grę tylko pod Multi to wtedy tak, tacy gracze sięgają po CoD.
    Różnice między tytułami są zasadnicze pod względem samej fabuły!
    CoD zawsze przenosił gracza GDZIEŚ... gdzieś w wyimaginowaną przeszłość, przyszłość czy teraźniejszość inaczej.
    MoH zawsze przenosi gracza w historyczne prawdziwe działania wojenne! Zapewnia głębokie wrażenia z pola bitew i ilustruje akcje lepiej niż reżyser mógłby nakręcić film! Tier1 dla przykładu przenosi gracza w wojnę z Afganistanem zaraz po atakach z 11 września, mnie gra urzekła pod każdym względem, nawet teraz się wkręciłem i wieczorem przysiądę do niej po raz kolejny :D

Od co moje zdanie zostało subtelnie wyrażone :D :D :D
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 19-10-2011 o 15:00
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Dzięki Pany za szybkie odp :) Ten havy rain mnie zaciekawił. Konsole dopiero kupiłem nie dawno i do tego tv 42 co by mi się w zimnie nie nudziło

Póki co mam GT5,GTA IV i fife 12 która była w zestawie i mogę powiedzieć że te pierwsze dwie są bardzo fajne a w fife jeszcze nie grałem ;)

A niech mi ktoś powie czy gry z PS2 będą mi chodzić?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Witam,
    Nie chcę zakładać nowego tematu, gdyż moje pytanie również tyczy się PS3. Czym kierować się przy zakupie tej konsoli ? Nigdy nie miałem z nią do czynienia - warto interesować się używkami z allegro ?
    Pozdrawiam :-)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    A niech mi ktoś powie czy gry z PS2 będą mi chodzić?
    Oczywiście i PS2 i PS1 i PSP

Cytat Zamieszczone przez Rapik Zobacz posta
    Witam,
    Nie chcę zakładać nowego tematu, gdyż moje pytanie również tyczy się PS3. Czym kierować się przy zakupie tej konsoli ? Nigdy nie miałem z nią do czynienia - warto interesować się używkami z allegro ?
    Pozdrawiam :-)
    Najlepiej? Pytaj czy ktoś z nich (sprzedających) ma PS3 wyprodukowaną w Japonii bo 95% jest made in china. To chyba jedyne co mogę polecić.
    Pewnie interesuje Cię czy grubas czy slim, nie wiem czym się różnią. Widziałem slima ale nie wnikałem w niego. W grubasie na pewno sam możesz wymienić dysk twardy, ten jest identyczny jak w laptopie czyli 2,5" czy slim też tak może to musisz podpytać.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 750i
    Blog
    1
    ja mam slima :) i gry na ps2 nie chodzą ... działają tylko te z ps3 i ps1

co do dysku tutaj tez jest łatwy do wyjęcia :) wyjmuje sie go z przodu pod połykaczem płyt :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Oki a jak kwestia dostępu do internetu itd. - ktoś pisał że bez tego PS3 staje się praktycznie bezużyteczne. Trzeba się gdzieś rejestrować, płaci się za dema gier, jak to wygląda :) ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar l_mariuszjunior
    BMW
    E38 740i M62B44
    Codziennie mam styczność z xboxem i ps3 i powiem tak ps3 bardziej funkcjonalny ale jezeli konsola tylko do grania tylko xbox i xbox ma tez pada ,który dużo lepiej leży w dłoni :)
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

Uprawnienia umieszczania postów