Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 76

Wątek: Kupno E38 Co i jak?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    Kaczy:) jezeli uwazasz ze Twoja e32 jest ladniejsza (z ktorejkolwiek strony) od e38 (np mojej:D) to bluznisz stary:D bluznisz mowiac ze e38 ma brzydka dupe na ktora sie nie da patrzec:D mialem e32- kochalem ja:D naprawde tyle serca w nia wsadzilem... ale e32 a e38 to cala epoka jak dla mnie:) e32 ma to cos fakt.. ten klimat... ale w porownaniu do e38 to komuna juz troche...:P mam e38 z 95 roku (poczatek niby produkcji) ale dbam o nia jak o swoja pytke:d i Ci powiem auto wdzieczne:) mam 3.0 m60 w manualu:) troszke kasy wsadzilem troszke pod siebie probilem i nie sptakalem sie jak dotad z ZADNA (powaznie) ZADNA negatywna opinia na temat mojego autka:D podoba sie naprawde kazdemu:P a e32 - tylko dla fanatykow:) wiekszosc ludzi nie rozroznia e30 e32 e34...:P mowia ze przod jak od fiata itd.. nie znaja sie fakt..:P

tak czy siak moim zdaniem przesiadka z e32 na e38 to byl jeden z lepszych moich ruchow w zyciu:) przynajmniej wiem w co laduje kase:P a niby 95:P

tu masz linka do galeri e38 :P http://www.facebook.com/#!/media/set...00001287557176
    i powiedz ze nie mozesz patrzec na jej dupe to jak tego u gory kocham :D wsiadam w auto po pracy:D biore kij i..:D pozdro!! kupuj e38!!!
    jak juz sie tak lubisz przechwalać to ode mnie uslyszysz pierwszą negatywną opinie - wydech w Twoim aucie to masakra jakaś. Do tego dobrze widze,ze okopcone masz tylko 2 rury? wiec pozostale to 'atrapa'? takie kibel rury pasują do e38 jak do koziej d. trąbka. No i to niebieskie wnętrze, dla mnie fatalne. zderzaki masz pomalowane po calości a powinny mieć czarne pasy na dołach - imo lepiej to wygląda.

co do e32 to się zgodzę - e38 ma ladniejsza linie, wnetrze to juz wogole przepaść,e32 nigdy mi sie jakos szczegolnie nie podobalo, a tył to jest dla mnie wlasnie jego najgorsza strona..
    Ostatnio edytowane przez dobrus ; 13-09-2011 o 12:56

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    jak juz sie tak lubisz przechwalać to ode mnie uslyszysz pierwszą negatywną opinie - wydech w Twoim aucie to masakra jakaś. Do tego dobrze widze,ze okopcone masz tylko 2 rury? wiec pozostale to 'atrapa'? takie kibel rury pasują do e38 jak do koziej d. trąbka. No i to niebieskie wnętrze, dla mnie fatalne. zderzaki masz pomalowane po calości a powinny mieć czarne pasy na dołach - imo lepiej to wygląda.

co do e32 to się zgodzę - e38 ma ladniejsza linie, wnetrze to juz wogole przepaść,e32 nigdy mi sie jakos szczegolnie nie podobalo, a tył to jest dla mnie wlasnie jego najgorsza strona..
    hmm kolego :D otoz co do moich atrap i gownianego tylu:D mam odpowiedz na Twojego posta:
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    witam mam na imie maciek posiadam od jakiegos czasu e38 3.0 m60 '95. szukam opisu modyfikacji tylnych tlumikow bez ich cięcia i nie mogę znalesc moze ktos mi podeslac jakis link ? :) pozdrawiam
    http://www.youtube.com/watch?v=Sf45y8sJEWs

moze takie cos?:> takie jak u mnie?:D jak chodzi na wolnych to tak sie dzieje wlasnie... ze leci z jednej tylko... ale jak dostanie to juz normlanie z 2:P generalnie to 2 tlumiki sa przeciez i kazdy po 2 koncowki:* dzwiek - uwierz mi bezcenny:D a z reszta sobie posluchaj:* z calego serca polecam taka modyfikacje:P

tyle w temacie atrap:P

zderzaki - masz racje:P bedzie czas i na to:D bo malowal go wlasnie lakiernik jak z koziej pi.. trabka:D

co do wnetrza to na fotkach nie widac tego co zobaczysz na zywo:P nie bije w oczy jest kocur:D wpadnij na zywo zobaczyc - zmienisz zdanie:D

pokaz swoje autko:P czuje zazdrosc:D

tak czy siak nikt nie moze uwierzyc ze to auto z 95:) mysle ze moje "modyfikacje" wyszly jej tlyko na + :) chociaz jak kto lubi:) ja ja kocham:d srodek bidak troche:( ale z zewnatrz nic nie zmienie:P

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Apeluję o rozsądek i trzymanie się tematu wątku !!!
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    nie ma co sie oszukiwac:) 750 to auto dla kasiastych ludzi:) bo i spalanie i utrzymanie tego auta to ogromne sumy:) na polskie realia:) jak nie zarabiasz 5k to nie zaczynaj tematu z 5 litrami:) chociaz mnie 3.0 v8 miesiecznie 2 wychodzi : ) i jak zyc za co..:D
    Zgadza sie

BMW
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Apeluję o rozsądek i trzymanie się tematu wątku !!!
    dyskusja zeszla lekko na inny temat ale jest ok:P

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Kaczy:) jezeli uwazasz ze Twoja e32 jest ladniejsza (z ktorejkolwiek strony) od e38 (np mojej:D) to bluznisz stary:D bluznisz mowiac ze e38 ma brzydka dupe na ktora sie nie da patrzec:D mialem e32- kochalem ja:D naprawde tyle serca w nia wsadzilem... ale e32 a e38 to cala epoka jak dla mnie:) e32 ma to cos fakt.. ten klimat... ale w porownaniu do e38 to komuna juz troche...:P mam e38 z 95 roku (poczatek niby produkcji) ale dbam o nia jak o swoja pytke:d i Ci powiem auto wdzieczne:) mam 3.0 m60 w manualu:) troszke kasy wsadzilem troszke pod siebie probilem i nie sptakalem sie jak dotad z ZADNA (powaznie) ZADNA negatywna opinia na temat mojego autka:D podoba sie naprawde kazdemu:P a e32 - tylko dla fanatykow:) wiekszosc ludzi nie rozroznia e30 e32 e34...:P mowia ze przod jak od fiata itd.. nie znaja sie fakt..:P

tak czy siak moim zdaniem przesiadka z e32 na e38 to byl jeden z lepszych moich ruchow w zyciu:) przynajmniej wiem w co laduje kase:P a niby 95:P

tu masz linka do galeri e38 :P http://www.facebook.com/#!/media/set...00001287557176
    i powiedz ze nie mozesz patrzec na jej dupe to jak tego u gory kocham :D wsiadam w auto po pracy:D biore kij i..:D pozdro!! kupuj e38!!!
    Posłuchaj E38 to dla mnie żaden rarytas nie wiem jak wygląda twoje nie mam fejs zbuka moje E32 jest wporządku naprawde jest ładne i nie ma rdzy środek cóż zadbany biorąc pod uwage to ile ma lat
    Linia E38 i E32? bardzo podobna mówiąc że dana jest ładniejsza to tylko kwestia co akurat posiadasz
    Mieć ładne E32 to jest coś a nie E38 bo taką można ładną kupić od razu albo taką zrobić małym nakładem.
    E38 no coż środek mi się podoba jest inny ale czy jest w czymś lepszy? Może jedynie fotele ma super i gdy jeszcze mają masaże to jest Mmm. Tył to słaba strona E38 nie chodzi mi o stan a stylistykę nie postarali się.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    (...)Mieć ładne E32 to jest coś a nie E38 bo taką można ładną kupić od razu albo taką zrobić małym nakładem.
    E38 no coż środek mi się podoba jest inny ale czy jest w czymś lepszy? Może jedynie fotele ma super i gdy jeszcze mają masaże to jest Mmm. Tył to słaba strona E38 nie chodzi mi o stan a stylistykę nie postarali się.
    kolego Kaczy:) miec ladne e32 to jest cos:) a nie e38 bo malym nakladem mozna zorbic na ladne:) cos mi sie w ogole tu nie zgadza:) ze co? e38 to tanie czesci ma jakies??:> np felga do e32 5000 a do e38 1000?:D czy jak bo nie kumam?:D czy e38 jest po prostu Twoim zdaniem ladniejsze?:P(skoro mniej mu do wyladnienia od podstawy niz e32) mozna tez kupic ladna e32... a mozna kupic zwykla i zorbic cos pod siebie:P tak samo e38:D takze nie rozumiem w ogole:D:P Twje e32 jest spoko:P tez nie pwiedzialem ze nie:P jak zaznacyzlem - mialem e32 i to naprawde super auto:D i jest juz tego malo:P FAKT:P dlatego ladne e32 to JEST COS:D z racji wieku juz:P linia podobna faktycznie:) szczegolnie przod:) ale tyl juz troszke pozmieniali:P

GENERALNIE PISZE W OBRONIE TYLU E38:d bo mowiac ze nie postarali sie z tylem to bluznisz:D bo w e38 sie dopiero obudzili chyba:P ze sie z "dupa" stylisci nie postarali to mozna powiedziec o e65 przed i po lifcie(CO NIE OZNACZA ZE TA Z PRZE FL JEST BRZYDKA! ALE! budzila sporo kontrowersji) oo albo stylisci od subaru...Ci sie nie staraja... przeciez oni sami sobie klody pod nogi klada...:)

TYL W E38 NAJLEPSZYM TYLEM W BMW 7:d (zaraz po e65 po FL:D i marzeniu f01)

DBAJ KACZY O E32!! niech bedzie piekna i pachnaca:P lubie takie podejscie!:D
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 14-09-2011 o 07:42

Doświadczony Użytkownik Awatar Saillupus
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Blog
    6
    Akurat tył w e38 jest boski, światła cleary i ta linia.... nr1!

A co do 750 to jesteście w błędzie!
    Jak kupicie za 20 koła trupa to faktycznie dla kasiastych, ale tak będzie z każdą 7 bez względu na silnik, 750 po prostu ciut więcej kosztuje w zakupie od innych modeli bo wyposażenie większe i prestiż.

Na czym opieracie swoje przypuszczenia że trzeba zarabiać bóg wie ile żeby jeździć 750?
    Spalanie trochę większe od 740 - eksploatacja tańsza bo mniej się psuje
    Ja miałem przegląd sporej liczby 7 w rodzinie: e32 730, e32 740, e32 750, e38 740 m60, e38 740 m62, e38 735,e38 730d, e38 750
    więc mogę coś na ten teamt powiedzieć ;)
    750 - najmniej awaryjny silnik w gamie, części na takim samym poziomie jak reszta (tańsze niż do diesla) i taka kultura pracy i moc

pozdrawiam student z 750 :)
    było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    Akurat tył w e38 jest boski, światła cleary i ta linia.... nr1!

A co do 750 to jesteście w błędzie!
    Jak kupicie za 20 koła trupa to faktycznie dla kasiastych, ale tak będzie z każdą 7 bez względu na silnik, 750 po prostu ciut więcej kosztuje w zakupie od innych modeli bo wyposażenie większe i prestiż.

Na czym opieracie swoje przypuszczenia że trzeba zarabiać bóg wie ile żeby jeździć 750?
    Spalanie trochę większe od 740 - eksploatacja tańsza bo mniej się psuje
    Ja miałem przegląd sporej liczby 7 w rodzinie: e32 730, e32 740, e32 750, e38 740 m60, e38 740 m62, e38 735,e38 730d, e38 750
    więc mogę coś na ten teamt powiedzieć ;)
    750 - najmniej awaryjny silnik w gamie, części na takim samym poziomie jak reszta (tańsze niż do diesla) i taka kultura pracy i moc

pozdrawiam student z 750 :)
    Studencie z 750:) ile dostajesz/zarabiasz miesiecznie?:> bo z moimi zarobkami rzedu 3.5k-4k nie stac mnie na 750 (chyba ze bym gaz macal tylko... jak mi 3.0 23.7pali:D) takze dobisz Bogol student:D ale dobrze:P jak masz to sie ciesze:P!

PS. z tymi czesciami to moze masz racje.. ceny moze podobne.. ale masz o 4 cewki wiecej np:D wszystko masz o 4 wiecej... :P a 8 to juz nie malo..:D 12 swiec to nie 8:D 2 przeplywki.. sond pewnie 40:D eee nie stac mnie:(
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 14-09-2011 o 10:01

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    JointoVicz zrób sobie przegląd samochodu, bo spalanie masz na poziomie właśnie 750, napewno jest za wysokie...
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Uprawnienia umieszczania postów