Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: [e38] Pragne jej

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wiecie może on miał pecha i tyle wsadził zależy co kupimy większość E38 ma niedorzeczne ceny a za kwote ok 15 tyś kupi się coś do jazdy nie wiem z jakim wypasem bo mi E38 się nie podoba ale zależy jak trafimy ja jeżdzę E32 jest to już mój drugi model 7mki i do pierwszej musiałem dużo dołożyć i nie było dobrze i tak więc sprzedałem a druga kupiłem i dołożyłem tylko podstawowe sprawy oleje paski filtry i śmiga nie ma żadnych problemów a jak na E32 to cena była maleńka, Nie raz Zagazowane trupcie z hokiem i gozem welurem bez elektryki cenią się dużo więcej a ja mam 735il na kanapie elektrycznej tył.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Wiecie może on miał pecha i tyle wsadził zależy co kupimy większość E38 ma niedorzeczne ceny a za kwote ok 15 tyś kupi się coś do jazdy nie wiem z jakim wypasem bo mi E38 się nie podoba ale zależy jak trafimy ja jeżdzę E32 jest to już mój drugi model 7mki i do pierwszej musiałem dużo dołożyć i nie było dobrze i tak więc sprzedałem a druga kupiłem i dołożyłem tylko podstawowe sprawy oleje paski filtry i śmiga nie ma żadnych problemów a jak na E32 to cena była maleńka, Nie raz Zagazowane trupcie z hokiem i gozem welurem bez elektryki cenią się dużo więcej a ja mam 735il na kanapie elektrycznej tył.
    wiadomo, ze trzeba sie troche znac, a nikt sie nie zna odrazu, oprocz tego w starszym samochodzie gwarancji nie ma , ze sie cos duzego nie popsuje albo jest na wykonczeniu...na nowe samochody z tych samych powodow tez nie chca przedluzac gwarancji , bo wiedza co produkuja i wiedza, ze nie ma bata samochod zacznie sie psuc...w porsche przedluzenie gwarancji o kazdy nastepny rok koło 10.000 pln kosztuje, a wiele firm nie daje juz takiej opcji w ogole...

Uprawnienia umieszczania postów