Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: [e38] Pragne jej

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 728 lift ,e53 X5,e65 750i, e66 750li
    Też się nią zainteresowałem mam daleko wiec poprosiłem więcej fotek .Dziwne ze jak malował już maskę niby obitą od kamieni to olał zderzak tak wiec za daleko żeby się rozczarować.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez drakula24 Zobacz posta
    Szczerze powiedziawszy nic ciekawego, cena o 5 tyś za wysoka. Widziałem na żywo przód i tył robiony nie wiem w jakim stopniu,
    ale coś tam było gmerane. Auto na handel i tyle. - Może ktoś się nie zgodzi z moją opinią ale oceniam auto bez emocji.
    a jechales nim? jak zawieszenie?

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    smieszne....... ja kupilem takie auto za 50% ceny i nic jej niedolega.... po zakupie wymienilem tarcze i aku.... i gdzie te 10tys?

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wiecie może on miał pecha i tyle wsadził zależy co kupimy większość E38 ma niedorzeczne ceny a za kwote ok 15 tyś kupi się coś do jazdy nie wiem z jakim wypasem bo mi E38 się nie podoba ale zależy jak trafimy ja jeżdzę E32 jest to już mój drugi model 7mki i do pierwszej musiałem dużo dołożyć i nie było dobrze i tak więc sprzedałem a druga kupiłem i dołożyłem tylko podstawowe sprawy oleje paski filtry i śmiga nie ma żadnych problemów a jak na E32 to cena była maleńka, Nie raz Zagazowane trupcie z hokiem i gozem welurem bez elektryki cenią się dużo więcej a ja mam 735il na kanapie elektrycznej tył.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Wiecie może on miał pecha i tyle wsadził zależy co kupimy większość E38 ma niedorzeczne ceny a za kwote ok 15 tyś kupi się coś do jazdy nie wiem z jakim wypasem bo mi E38 się nie podoba ale zależy jak trafimy ja jeżdzę E32 jest to już mój drugi model 7mki i do pierwszej musiałem dużo dołożyć i nie było dobrze i tak więc sprzedałem a druga kupiłem i dołożyłem tylko podstawowe sprawy oleje paski filtry i śmiga nie ma żadnych problemów a jak na E32 to cena była maleńka, Nie raz Zagazowane trupcie z hokiem i gozem welurem bez elektryki cenią się dużo więcej a ja mam 735il na kanapie elektrycznej tył.
    wiadomo, ze trzeba sie troche znac, a nikt sie nie zna odrazu, oprocz tego w starszym samochodzie gwarancji nie ma , ze sie cos duzego nie popsuje albo jest na wykonczeniu...na nowe samochody z tych samych powodow tez nie chca przedluzac gwarancji , bo wiedza co produkuja i wiedza, ze nie ma bata samochod zacznie sie psuc...w porsche przedluzenie gwarancji o kazdy nastepny rok koło 10.000 pln kosztuje, a wiele firm nie daje juz takiej opcji w ogole...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Szukając dalej znalazłem coś takiego
    http://allegro.pl/bmw-750-il-wyjatko...775825828.html

pamiętam że była wystawiona na sprzedaż jeszcze rok temu albo dwa i to chyba w jakimś komisie, wiecie coś o niej?

Zaawansowany Użytkownik Awatar jonash
    BMW
    Było E38 740iA '01 | 318 TDS Touring '97
    Cytat Zamieszczone przez x-factor Zobacz posta
    Szukając dalej znalazłem coś takiego
    http://allegro.pl/bmw-750-il-wyjatko...775825828.html

pamiętam że była wystawiona na sprzedaż jeszcze rok temu albo dwa i to chyba w jakimś komisie, wiecie coś o niej?
    Oglądałem te auto http://7er.pl/showthread.php/18317-750-z-Choszczna i całe auto było malowane, bardzo brzydko.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Potwierdzam Dzudę !

Za dobre opcje i dobry stan się płaci ! ;)
    Przykładowo z za zachodniej granicy :
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btjdbtrfhgln
    Taka byłaby dobrą opcją ? No to trzeba zapłacić :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Don Pandini Zobacz posta
    Za dobre opcje i dobry stan się płaci ! ;)
    Przykładowo z za zachodniej granicy :
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btjdbtrfhgln
    Taka byłaby dobrą opcją ? No to trzeba zapłacić :)

Jak by w polsce stała za 15t ale ZŁ to znawcy e38 by zaraz nawytykali i oczywiście mają lepsze i o niebo lepiej wyposażone :sarcastic:

Nawet nie chce mi się tego komentować....tylko na forum są sztuki nie z tej ziemi a z allegro czy w DE to same paście :suicide:

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Jak by w polsce stała za 15t ale ZŁ to znawcy e38 by zaraz nawytykali i oczywiście mają lepsze i o niebo lepiej wyposażone :sarcastic:

Nawet nie chce mi się tego komentować....tylko na forum są sztuki nie z tej ziemi a z allegro czy w DE to same paście :suicide:
    Zgadzam sie w 100 %
    Ja jutro jade z kumplem oglądać 750 bo się napalił a ja mu tłumacze ze sie może lekko zdziwić. Blisko mamy tylko 25 km także można luknąć :) Za takie pieniądze to ciężko kupić zadbana e32 750
    http://otomoto.pl/bmw-750-C20340247.html

Uprawnienia umieszczania postów