Ja chcialem tylko wskazac na pewien niezrozumialy dla mnie i niemeski trend typu 'kto ma wiekszego' w temacie rozmiarow felg do starszych samochodów, jak podkreslilem mialem okazje jezdzic na roznych oponach i felgach i jestem pewien , ze felga 20 cali nie zrobi z waszych samochodow alpin, a zalozona do niej tania, uzywana opona [bo nowy komplet kosztuje czesto polowe jesli nie wiecej wartosci samochodu] w tym jeszcze nie pomoze...Komplety duza felga plus łysa opona z dojczlandu widze na codzien i jest to ulubiony zestaw zakladany przez pewien rodzaj mlodziezy u mojego kumpla w zakladzie...nie ma to żadnego sensu z punktu widzenia technicznego, a jesli chodzi o wyglad to jak juz ustalilismy rzecz gustu...jesli zawieszenie zostalo zoptymalizowane na 16 cali i pieknie jezdzi na 16 cali z okreslona w instrukcji oponą ewentualnie subtelne zmiany w prowadzeniu mozna osiagnac dajac szersze opony co jest przewidziane i dopuszczalne...nigdy nie zrozumiem ludzi , ktorzy robia ze swojego samochodu furmankę i jeszcze udowadniaja wszystkim , ze tak ma byc bo z zewnatrz to ładnie wyglada , kozacko....trudno mi dyslutowac z wypowiedziami typu : na złej drodze to jest wszystko jedno czy 16 czy 20 cali bo juz przekraczamy granice absurdu...