Tak trochę od tematu, przypominam, że autobusy miejskie mają 22.5 cali na felach:D
To dopiero jest przesada:
http://www.youtube.com/watch?v=aI5Ap...eature=related
Jeśli myślisz, że ludzie zakładają duże koła tylko po to by przypodobać się kolegom to się nie dogadamy :)
A co do stringów to pytałes się wszystkich kobiet czy usłyszałeś kilka kobiet tak mówiących i uważasz, że tak myślą wszystkie?
Bo podobnie jest z felgami ;) dużo ludzi uważa, że duże koła są niewygodne ale nie wszyscy tak sądzą i dla wielu osób te duże koła sa wygodne, podbnie jak stringi ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Guner naucz się pisać na forum. Jak już od dawna zakładam większe kola do swojego auta, a że Ty tego nie rozumiesz... inaczej... Nie miałeś to się nie wypowiadaj, dla mnie to możesz założyć i 12" do e38, ja jak mam sprawny zawias i dobre opony to na rozmiarze 255/40r19 i tył 285/35r19 mam komfort i mieszkam na podlasiu gdzie drogi są chyba najgorsze, a że ty "walisz" po krawężnikach...
Ostatnio edytowane przez Wiktor ; 28-10-2011 o 17:41 Powód: Brak polskich znaków
Guner próbuje chyba wcisnąć innym coś w co sam nie wierzy...
Otóż na dziurawej drodze będzie tak samo do kitu sie jechało na felgach 16" jak i 20" , bo to droga jest do kitu a nie koło... niski profil tylko na plus w szybkich zakrętach, hamowaniach i do tego jeszcze wygląd auta odmłodzi.... o gustach nie powinno sie dyskutować ze względu na to ze co niektórzy mają takie jakieś dziwne.. PS nie podobają Ci sie duże koła wiedz napisz o tym otwarcie (a nie obrażasz innych textami typu koła od traktora) ale do jasnej anielki na pewno nie w tym wątku.. autor ma na myśli opinie UŻYTKOWNIKÓW owych 20" a nie tych co jezdzą na oponach o profilu bardziej przypominającym taki traktorowy...
No jasne, że na lipnej drodze będzie się jechało tak samo na 16'' i na 20''... wiekszej glupoty chyba dawno na necie nie czytałemJa odkąd mam e38 choruje na 18'' m-parallel, bardzo mi się podoba na tych kolach, no ale niestety, jako że jezdze codziennie i to dużo, głównie po górnym śląsku gdzie drogi są fatalne to sobie odpuściłem. ;) 20'' to imo przesada do e38 - felgi zdominują sylwetkę auta i się zrobi z tego jakiś germanisze stajl, a to do e38 w ogóle nie pasuje. Co innego oczywiście jak ktoś ma auto do stania w garażu i wyjeżdżania w słoneczne niedziele dla zabawy... Wtedy jasna sprawa, że można sobie takie kółeczka założyc, a co innego jak komuś służy ono do połykania kilometrów.. :)
Ostatnio edytowane przez Wiktor ; 28-10-2011 o 17:49 Powód: Brak polskich znaków.
Anatol jeżdził po Wawie na 20" i też robił duzo kilometrów więc bez przesady ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Tak jak juz Evan napisal wczesniej ze bardzo wazna sprawa sa dobre opony.
Na kiepskiej oponie komfort bedzie duzo gorszy niz na w miare nowej, markowej oponie.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!