Strona 31 z 48 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 474

Wątek: [e38] djB_M_W --> BMW 728iA e38 Witam wszystkich ! :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Nein, nein, nein!!! Moim zdaniem idziesz w zlym kierunku. Czesto zagladalem do Twojej galerii, zeby sobie popatrzec na czarnule... Ale teraz to juz w sumie coraz mniej jest do ogladania :/ pomarancze - krok w tyl, podwojne szyby - nie pasuja. Moze Ci sie to znudzi i wrocisz na dobra droge :)
    Ps. A czym sie objawia zuzyte lozysko w klimie, bo u mnie A/C cos dziwnie brzeczy...

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    djB_M_W załóż normalnego bloga. To teoretycznie jest Twój wątek powitalny. Pierwszy post w tym wątku już zaczyna się wykrzczać. Użyj nowoczesnych narzędzi: http://7er.pl/blog.php :)
    Gra muzyka

Z00FY
    Gość
    Dj dobrze zmiksowałeś robotę , mnie osobiście się podoba Twoj mod natomiast wcześniejsza opcja też była fajna.. :) Miksuj dalej :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    cornery set up I :

Będzie jednak trzeba uruchomić żarówki kierunkowskazów żeby bylo idealnie, teraz mala zaroweczka daje rade ale mogloby być lepiej...

Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    podwojne szyby - nie pasują...
    Ps. A czym sie objawia zuzyte lozysko w klimie, bo u mnie A/C cos dziwnie brzeczy...
    z podwójnych szyb jestem mega zadowolony :)

kurde u mnie już nie wiem co to jest, początkowo byem pewny że sprężarka.... W poniedziaek do piórka musze skoczyć to będzie jasne.

Cytat Zamieszczone przez Z00FY Zobacz posta
    Dj dobrze zmiksowałeś robotę , mnie osobiście się podoba Twoj mod natomiast wcześniejsza opcja też była fajna.. :) Miksuj dalej :D
    hehe, dzięki, będe sie staral chociaż nie ukrywam że normalny lift mnie strasznie męczy ;/ tylko za dużo kasy...
    Ostatnio edytowane przez djB_M_W ; 26-02-2011 o 18:44

Z00FY
    Gość
    Sam zastanawiałem sięczy nie dać marchewek Boscha ale miała być czarna bandziora... Prawie jest...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez Z00FY Zobacz posta
    Sam zastanawiałem sięczy nie dać marchewek Boscha ale miała być czarna bandziora... Prawie jest...
    też tak miałem i widzisz co sie dzieje...
    Marchewa ma coś w sobie, a styl bandziora znowu sie bardziej "laikom" podoba- wygląda młodziej

Z00FY
    Gość
    u Ciebie jest "Dobry Kot" z tymi marchewami jeszcze jak dasz blache z tylu to Ameryka :) Szkoda ,że nie masz zdjęc środka albo przeoczyłem. Fajnie jest posadzona. Ogólnie zmiksowałeś po mojemu tę robotę. A z tymi marchewami to zrobię je w tym roku bo mi się to podoba... Przelozyć lampy i kierunki to 15 minut w e32.. W e38 pewnie tak samo

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    Fotki środka są na 14 i 21 stronie ;p

dokładnie, z kierunkami to nie problem ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Kierunki beda sie swiecic caly czas? Jak w Ameryce? :p Znowu bedziesz odbieral dowod od panow policjantow ;) W Polsce to tez jest chyba zabronione tak samo jak zbyt ciemne szyby...

Zaawansowany Użytkownik Awatar l_mariuszjunior
    BMW
    E38 740i M62B44
    Fajna czarna 7 a po zmianie szyb duża różnica w wyciszeniu?
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

Uprawnienia umieszczania postów