Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: e38 735iL '98 dziwne pukanie vanos?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30, E38 740i m62tu
    Stukające vanosy to specifikacja a nie wada. Jesli nie wali tylko delikatnie klekocze można śmiało jeździć.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez pablo_k3 Zobacz posta
    Stukające vanosy to specifikacja a nie wada. Jesli nie wali tylko delikatnie klekocze można śmiało jeździć.
    Hehehe.. po prostu Kolego rozkołysałeś teraz moje dziary, stukający vanos to nie wada :-) dobre dobre tekst roku.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30, E38 740i m62tu
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek Zobacz posta
    Hehehe.. po prostu Kolego rozkołysałeś teraz moje dziary, stukający vanos to nie wada :-) dobre dobre tekst roku.
    Na rozbrykane dziary polecałbym ciepłą wode z mydłem, a o vanosach musisz jeszczcze trochę poczytać.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez pablo_k3 Zobacz posta
    Na rozbrykane dziary polecałbym ciepłą wode z mydłem, a o vanosach musisz jeszczcze trochę poczytać.

Widzisz , taka jest różnica między nami, że ja o vanosie czytać nie muszę , bo dokładnie znam jego działanie i specyfikację + sporo praktyki, z między innymi wymiany tego ustrojstwa w swoim motorze i w kilku innych, a bardzo dużo tej wiedzy zdobyłem dzięki koledze który na forum już nie wpada - NikosiowiWariatowi z Wawy, on ustawiał moje vanosy on pokazał mi z czym to się je i tak naprawdę był tu na forum chyba jedyną osobą która mogłaby o vanosach udzielić nam wszystkim lekcji .

Stukający vanos - to umierający powoli w agonii vanos, i nie wiem dlaczego tak trudno niektórym z tym się pogodzić.
    Ostatnio edytowane przez bitek-bitek ; 17-12-2010 o 18:14
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów