Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nowy nabytek: G12 750LiX

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    Wow, gratulacje!
    Który rok? Były jakieś dokumenty z serwisów? Pytam, bo ciekawi mnie po prostu jakie interwały wynian stosują u USA? Możesz w wolnej chwili napisać coś n.t.t ?

Co do fury, to bardzo mi się podoba stylistyka to z zewnątrz mój ideał. Ale nadal wolę serię E jeśli chodzi o wnętrze. Kufer środkowy w E65/E66/E67 jest po prostu mistrzowski a drążek zmiany biegów przy kierownicy to prze majstersztyk. Po 23 już latach intensywniej eksploatacji nadal działa bez zarzutu. I po co to zmienili? Kupiłbym hybrydę. W sensie seria G ale środek z E65.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Plexi36
    BMW
    G12 750LiX
    Cytat Zamieszczone przez Polus111 Zobacz posta
    Wow, gratulacje!
    Który rok? Były jakieś dokumenty z serwisów? Pytam, bo ciekawi mnie po prostu jakie interwały wynian stosują u USA? Możesz w wolnej chwili napisać coś n.t.t ?

Co do fury, to bardzo mi się podoba stylistyka to z zewnątrz mój ideał. Ale nadal wolę serię E jeśli chodzi o wnętrze. Kufer środkowy w E65/E66/E67 jest po prostu mistrzowski a drążek zmiany biegów przy kierownicy to prze majstersztyk. Po 23 już latach intensywniej eksploatacji nadal działa bez zarzutu. I po co to zmienili? Kupiłbym hybrydę. W sensie seria G ale środek z E65.
    Rok 2016. Z serwisu zero dokumentów, generalnie to auto dostałem z jednym kluczykiem i title. Nic więcej. To akurat zależy od sprzedającego, jak z licytacji się bierze auta to różnie bywa. Niektórzy trzymają wszystko w schowku na rękawiczki, inni w domu, a jeszcze inni w ogóle. Ja miałem pecha - nie miałem nic. Ale z serwisu BMW i Carfaxa dużo można wyciągnąć.

Interwał to teoretycznie 15000 km/12 miesięcy. Ma to chyba związek z CCP, którym N63 był objęty. Ale czy to też tak działa w G12 to nie wiem. Przy wymianie oleju wyglądał ładnie, a po Carfaxie wychodziła wymiana co jakieś 10-11k km.

Fakt, w E66 drążek przy kierownicy był fajny. I ten zagłówek, z poduszką na szyję - dużo lepszy niż w G12. Schowek w konsoli w E66 był ogromny, to fakt, ale w G12 masz grzane podłokietniki - a to jest jednak fajniejsze :) No i też jak się wsiądzie do G12 to jakość materiałów, odczucie - moim zdaniem dużo lepsze niż z E66. Chociaż fakt, ja nie miałem Individuala gdzie wszystko byłoby obszyte skórą.