Jako że powiedzieli że tarcze słabe, to się za to zabrałem.
![]()
Jako że powiedzieli że tarcze słabe, to się za to zabrałem.
![]()
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A jakiej firmy załozyłes ?
Zestaw M dedykowany do G11
Mialem po układach załatwiony.
Cena 1/3 oryginału.
Tutaj zdjexie przykładowe.![]()
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Szczerze to nie jestem jakimś znawca.
Hamuje OK
Może mocniej
Zrobiłem z 2 tys, z czego 1000 po autostradzie.
Kupiłem też dla wyglądu. Tego mi brakowalo... Jakoś to koło takie puste się wydawało. A sasiad kupił X4 nowke właśnie na M heblach i mnie denerwował hahha.
Ale z dużej prędkości odczuwalnie lepiej
Mam nadzieje ze wrażenia z hamowania ok bo wizualnie jak dla mnie d,,, nie urywa
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Czerwone byłyby chyba lepsze te zaciski ale mi tam sie ogólnie podoba. Ciekawe czy to f01 tez są takie zestawy?
Czerwone to już cena kosmos
Uzywki po 10t na allegro, serwis 19 000 zl
Mam te czerwone u siebie, hamują, ale czy są jakieś rewelacyjne to mam wątpliwości. Są dosyć miękkie w hamowaniu, może tak ma być w 7er. W Mercedesie W221 było inaczej, jak jezdzilem na zwykłych hamulcach to były jak żyleta, trzeba było uważać z pedałem hamulca, aby nie uszkodzić pasażerów albo aby ktoś z tyłu nie wjechał.
<<STOS>>