a kiera mt1
a kiera mt1
Witam w gronie E32
Fajny kolor budy, zawsze mi się podobał. W zestawieniu z jasnym wnętrzem ładnie gra.
Brakiem wypasu się nie przejmuj, E32 nie jest skomplikowana pod względem doposażania w różne retrofity.
Mi osobiście taki golas przywraca wspomnienia E21, goła była ale nie miało to znaczenia, dawała radość z jazdy :)
Powodzenia w doprowadzaniu do ładu.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 08-05-2020 o 08:20
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Kolor rzeczywiście fajny, rzadko spotykany. A jak ty zamawiałeś te sprężyny? Zamów po prostu w hurtowni do swojej wersji silnikowej i powinno być ok. Każda wersja silnikowa ma inne sprężyny. W razie czego niech sprawdzą po Vinie. Jeśli chodzi o markę to załóż jakieś KYB. Nie są drogie. Chyba, że masz w przyszłości plany pójścia trochę w dół i większego koła wtedy może warto pomyśleć np. nad Eibachem.
Ostatnio edytowane przez Słowik ; 08-05-2020 o 10:11
dywaniki jasne warto zaimpregnować jak są wyprane np na myjni co ma duze ciśnienie z 4-5 zł przeznaczyć i wyprać dokładnie dywaniki będzie się z nich lało ale potem efekt miodzio, jak wyschną impregnat do tekstyliów i nie będą się tak szybko brudziły
Kierę ktoś po drodze zmieniał bankowo.
Zegarek wyjmujesz tak jak na filmie.
Ze sprężynami zaszalałeś, wygląda tak jakby silnik wymontowano.
Przypomina mi się TO ZDJĘCIE z PORADNIKA ZMIANY SILNIKA.
Witamy na pokładzie.
Zamawiałem ze sklepu internetowego iparts, nie mogli odkodować mojego VIN więc na czuja wziąłem właśnie KYB RH1031 na przód i okazało się, że jest strasznie wysoko. Mam wrażenie że te KYB RH1031 są do cięższych silników V8 i V12 a ja mam R6 który jest dużo lżejszym silnikiem i dlatego wyszedł taki efekt uniesionego przodu. W każdym razie następnie kupiłem sprężyny Monroe SP0214 które są 30mm niższe od KYB oraz średnica zwoju jest o 0,5mm węższa w porównaniu do KYB. Wymieniłem, przód osiadł te trzy centymetry ale mimo to jest wysoko... Mogłem od razu kupić obniżające -30mm i byłoby miodzio. Teraz bogatszy o tę wiedzę i uboższy w złotówki chętnie sprzedam KYB RH1031 komuś z silnikiem V8 / V12... :)
Ładna drabina. :D Widzę, że z Wrocławia jesteś to kiedyś na jakieś fotki można się ustawić. ;)
hmmm jaki jest cel zakupu 7er bez silnika wyposażenia i do tego w manualu????? a przeswit masz jak w suvie :))))