Zamieszczone przez Maxel No przecież pytasz co to trójkąt elektryczny to Ci odpowiadam. O co chodzi ? :) Ps. Gościu jeszcze opuścił mi dwie stowki na lawete, interes życia z tym F01. Teraz tylko równo poskładać. Panowie a propo zamienników blotnikow będą one pasować tak jak ori czy raczej nie i będzie odstawac? Czy lepiej kupić używki i maznac w kolor ? Pytalem jak sobie poradzileś z odpaleniem.....i chu...j napisaleś.Wiec nie pisz gówna że jechaleś tym autem. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Zamieszczone przez jaro5 Pytalem jak sobie poradzileś z odpaleniem.....i chu...j napisaleś.Wiec nie pisz gówna że jechaleś tym autem. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka No przecież taki fachura jesteś, nie jedna bemke już miałeś to powinnes wiedzieć jak.
Zamieszczone przez Maxel No przecież taki fachura jesteś, nie jedna bemke już miałeś to powinnes wiedzieć jak. No ja wiem jak,nawet wiem gdzie ta chłodnica jest.Gozej z toba i twoją fantazją.To potwierdza tylko,że lejesz wode.Pytanie PO CO ???? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Zasady na forum